Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, September 10, 2014

kalau sungguh cintakan dia, jangan biarkan terseksa kerana kita


Assalamualaikum

Selamat petang. Hari ni aku buat entri mungkin agak membosankan. Tapi aku nak buat jugak sebab untuk kebaikan korang. Ye. Aku tahu selama ni aku selalu bagi entri yang tak boleh nak hadam lagi tak berguna untuk korang. Aku rasa bersalah sangat. Jadi bagi menebus rasa bersalah tu aku nak buat satu kebaikan. Diharap kebaikan ini akan memberi keuntungan untuk korang jugak.

Benda yang baik-baik ni selalunya boring. Contoh terdekat macam budak skema la. Budak skema selalunya membosankan. Serius bosan. Peraturan ikut bulat-bulat. Arahan pulak ikut lurus-lurus. Mana mahunya dorang nak membengkok mengulat macam korang. Tapi kebaikan budak skema ni dorang jarang sangat menyusahkan orang lain. Macam tu jugak dengan entri kali ini. Skema dan membosankan tapi end up dengan kebaikan dan keuntungan. Huhu.

Jap. Nak pebetul keyboard jap.


Okei. Aku sebenarnya nak suruh korang ambik insurans. Aku bukan ejen insurans tahu. Tapi ini semua demi masa depan agar tak menyusahkan orang lain kelak. Aku serius ni. Bukan nak promote ke apa. Lately aku tengok banyak sangat penyakit pelik-pelik. Lepas tu muda-muda dah kena penyakit. Penyakit bukan benda biasa-biasa tau. Sekarang ni demam pun boleh mati. Dengan nak buat rawatan susulan lagi. Jenuh mak ayah gadai emas, tanah, rumah, semata-mata nak cari duit untuk rawat penyakit. Tu pun kalau ada harta. Kalau tidak mana nak cari duit? Huhuhu.

Ni lagi satu aku nak pesan. Kalau korang dah kawen, korang sayang isteri dan sayang suami aku mohon sangat-sangat tolonglah ambik insurans untuk diri korang sendiri. Kalau jadi apa-apa kat korang nanti soulmate korang tu tak perlulah buat derma kilat merayu masuk paper, masuk twitter, masuk facebook mahupun instagram mintak bantuan. Kalau korang cintakan dorang, korang masuklah insurans. Tak kesian ke korang tengok isteri tercinta duk merayu kat ketua kampung mintak derma untuk korang. Korang jangan buat main-main. Silap-silap ketua kampung tu cantas buat bini. Hah. Tak ke boleh tambah penyeksaan jiwa dan raga. Oleh itu baik korang pikir masak-masak.

Ini pesanan sangat serius.
Sungguh.
Jangan ditambah derita yang ada.




2 comments :

  1. .ͫ̐͒͏̡͡҉̖̝̩̣͔̣̲̣̥͙͚̥̘͖̰͉̙̲́.̢͚̞͔͎̭̪̻͔̩̌͒ͯͭ͐̅ͫ̒͊͊̕.͐̒̔̓͋̆̍ͬ̓̂ͧ̋ͣ̒͐ͯ͛͑͜͡͏̘͎̱͈͈͙͍͈̫̙.̵̵̰͙̳̱͖̯̤̱̹̞̹̠͒ͮ͒ͦ̾.͎͖̫̰̼͓̦͙̱̼̒ͪ̔̐͂ͪ͒́͘͠.̛͚̟̮͎̗̰̯̣͔̳͖̬̠͕̞̿ͯ͐͛̃̓ͮ́͜ͅͅ.̴̟͚̲̣͓̙̭̲̥̦̊̎ͦ̈́͘͢͢.̵̧̛̼͈̺̩̥̠̳͉̺̦̳̲͓̮͔̩̍ͬ͑́̈̏͒̾̇͌̾ͦ̓͑̓̊̍̑̇̀.ͩ͒̄͒͂̔͑͊ͣ͆̚҉̜̻̠.̧̨̠̘͇̭̲̻̹̹̮͇̔́ͩ͛̈̉̕.̶̴̎̍̉̊ͣ̀͏̮̞͚̺̜͇̱̳̭̀͝ͅͅͅ.̶̡̢̛͚̜̦̱̝͉̦̗͔̠͋̇͋̏̂̿̃̃͐ͩͪͫ͠.̶͖͎̰͇͙̮̗̫́̏̈́ͫ̃ͪ͘͢.ͣ͂̽͌̎̅̋ͩ̚͏̘͚̝̩̻͍͇̲̩̲͕̣̪̙̬͉̮̪.̥̻̜̥͇̭̗̞̹͎̮̩͎̮̯̗̫̈́̈͗ͯͣ̂́̕͝͠.̵͂̄̍̔̎́ͣ̔͑̓̾̀ͤ͋̍̿̌̑ͫ͠͏̭̪̫͍̥͙͈.̧̛͓̬̤̟̩̱͎̭͎̹͚͇͙̗̞̩͗͆̈́ͦ̆̅͛̇̃̅̂̉̋̀͜.ͩ́̌̑͒͛ͥͨ҉̵̜̥̟̼̙̬̖̞̦̗̜ͅ.̛̯̞̩̖̩̮̭̉͂ͩ̐̊̔̿͝.͙̩͔͍̻̭̘͎͕̪̰̗̜̔̽̎͌ͦ͛͋̅̽̈͋͌ͬ͐͂̐̂̉ͩ́͘͝.̵̵̵̱͈̭͖̺͚͕̆̿̀͗ͣ̔̚͜͝.͍̬̦̻̹̺̳͓̠̞͙̱͇̟̩̹͕̻̈́͒͌̒̋̓̈́̔͑̓͒̚͘̕̕͢.̃̆ͣ͋ͨ͛͗̀̾̐̾̾ͫͫ͆͊ͧ̚͘͏̫̦͍̰̞̫̲͉̪͙̘͕̬͘.̧̿̃ͨ́ͧͧͬ̾͊̽̀̚͏̱͔͍͈̭͈̙̝̘̭ͅ.ͨ̉͒̏͌̑͂͋̌ͮ̆҉̧̢̥̟͓̙͙̤͓͔͇̘̩̱̥͠.̸̡̻̝̞͙̞̠̰̩̤̜̺͂͊ͤ̂̈́ͧ̐́͟ͅ.̵̱̳̳̲̗̝͎͎̳̳̹͔͚̺͂͗ͯ̏͐̄ͯ̀͞.̷͔̺̩̞̹̝̜̤ͮ̆̔̽̋ͨ̉͋̈́̋̂ͤ͒̉͌̓͡.̶̡̃͒͋͛̈́̀̚͝҉̤̦̰̟͉͖̭̝͍̦̺͖̳͕̳̮̜ͅ.̛͈̲͇͓̯̥̘͕̹͕̞̮̹̜̭̉ͦ̈́ͯ̌ͤ̍̔̈́́ͮ̀̓̈́̊̆̃̓ͪͅ.̸̢͎̣͉̥͍͎̩͈̜̞̫̪̻̭͍̿̀̾̌̽ͥͥ̓̈͢.̴̞̜̰̯̪͎̪̱̯̫̬̘͎̗̪͖̪͑̆̆ͤ̋ͯ̄̾͗̉ͭͥ͂̈́͗̚̕͡͠.ͨͥ̾̉͆ͬ̀ͬ̔̋̐̄͐ͩ̌́ͧ́͏͍̠͈̬͖̥̦̺̮̠̲̗̰̰̟̬́͝.̢̨̟̺͍̖͉̥̻͙̜͇̉͂̽͛̌ͫͩͮͦ͒͘.͙̩̝̹̿͌̌ͭͦͩ̃́ͧ̋ͤ͡ͅ.̢͆͐͊͂ͣ͒ͭ̔ͦ̂̒̂͌͗̊͊͘͡͠͏̰̮̦̯̪͙.̵̱̺͕̥̭͉͍̯̰̝̠͛̓̄̏ͧ̄ͣ́ͣ̂͐͊̑̇ͬ͐̐̚͝ͅ.̢̺̤͖͓̯͇̗̟͉̼͗̎ͭͬ̋͢.̴̧̛̟̤̤̤͕͖̩̞̯̯͕͈͔̩̠͈̣ͨͬͩͤ͆̄̈́͋̎̔͡.̢̙̫͚̻͖̹̳̫͕̺̂͒̓̿͐̓͒͋̀̚̕͝ͅ.̟͖͕̫̖̪̫̩̲͇͇͇̖͎̍̎́ͨ̊ͤ͂̾͋̏ͥ͡.̷̱̹̣̳̦̾̎̾ͬ̑͗ͣ̒̏̄̍͘͘.̴̧̫̬̻̲̪̙͇̙̅͑̅̉͋̏̾̀ͪ̎ͩ͑̋ͪ̂ͫ̒́͡.̶̩̭͖̫̪̺͖͉̝̟̙̠̥̟̘̓ͯ̒̏̉̍ͭͩ̑͋͗̎̓͆̋̈́͊̌̀̚͜͟͡ͅ.̢͇̠̳̦̟̳͚̣̫̲̭͔̘̞͎͇̉̀̾͊͟͡.̜͉̯̙͍̪̫̥͉̣͔̼̯̜͎͎̊̉ͭ̌̄̏̉̕͡.̡ͭ̽́̊̔͛͐ͤ̏̀͡҉̶̭̝̠̠.̣̲͚̫̩͈͖̮͓̜͊̅͋ͤ̂͑̑͢͜.̷̧̛̹̝̞͓̊̔ͮ͌̽ͬ͛̔̚͠ͅ .̷̣̣̟̝͔̥̹̭̖̣ͣ̀̽ͪ̒̑ͯ̍̓̍̈́ͭ̉͐̾͛̀̀̚͜͠.̈́̈̊̂̒҉̴̛̪̭͍̙̜̤͎̖͈̖̗̼̬̰͍̗͔͝.̎̾̔͊ͦͩ̂̊̚͏͏́̀͏͈͔̱͇̩͈̟͉͓̻͔.̛͓̟͎̜̻̠̲̘̰͚̦̙͇̯̃͒ͩͦ̋̓̒͋̚͜.ͧͭ̓ͣ͏̵̼͕͈̺̳̤̠͈͎̤̠̥̯̬̞͇.ͣ͆̈͆͑̍͗̀͏̡̧̣̣̜̭̤̩̳̯̮̙͕̩͙.̴̢̧̳͉̹͚͚̬͖̙͎̼͉̺͕̿ͧ̾̓̀ͪ̔̎̔ͮ̄̈̐ͤ̊̚͟.̵̧̛͇̣͔̥̟͍̞͍̻̫̯̫͕͔̔͗̉̓̌̌ͦ͞͡.̍̈́̔ͬ̏́̊̿̂͛̊͂͋̌́͏̷̖̣̮̲̪͇̜.̯̝̪̜̼̦͍̪̲̝̮̗͕̝̱̖̮̌̒̓ͧ̂̐́͗́.̸͑̏̊̒̆̊̾̐͗̆ͨ͞҉͏҉̯̣̭̱̣̙̲̭͉̘̝̼̜͎̹̦̟.̵̢̰̣̖̻̝͖̭̹̞̙͍̫̈́̾͌͂ͭͨ͐ͣͬ͒̈͒ͪͨ̚͟͜ͅ.̶̸͕͙̟͎͔̟̰͙̯̜̖͇̗̳̼͊̾̓͋ͫͨͫ̊ͩ̽ͭ̑͟͝.̑ͨ͑̀̿̇ͥ̄̊҉̸̪̟̖̘̼̲̟͔̬͔̖̻̘̜͔̥̳.̳̣̜̬̹͖͙͙̮̻̗̮̪͈̫͂̑̎̇ͨ̎̃͛͌̀́̕͢͝.̲̬͉̣͍̤̘̫̠̠͛̄ͬ͐̍͘͡.ͫ͗̎͛̀ͦ͊ͬ̒̆͑͌̀҉͔̠̫̣̱̲̣͍͍.̷͓̰̳͇̫̦̼̤̍ͪ̃ͤͮ̾ͬ͝͝.̧͔̱̹͔̩̖̤̘̙͈̭̲̤̪͈͎̙̹̎̍̂̃̈́ͣ̓͐͛ͫͨͨ͆͑͐͗͟͜͢.̊̐̅ͫͬ̔̒ͥ̋̽ͭ̅̔̏̉͂ͦ̊͏̛̥̗̫͍͚̺̟̭̼̺̜͍.̡̩̙͖͎͚̜̟̤̟͚̦͌̈́̇́̀͗ͧ̐̌͑̔ͭ̐ͨ̌̉̎ͭ̚͢͟͟͠.̛̥͚̠̞͔͓̻͕͔͖̲͈͔̬̈̅̃̒͛́͞͠.̍̾̂̍ͩ̈̍̍͌͆̍ͣ̆̎͞͏̡̬̲͕̣̩͍̺̱̭͔̻̤̼͍̫̕͡.̄͑ͥ͗̋͒͒͏̵̢̠̹̮̼̰̕.̬̦̳͙͍̮̱̜̖̼̜̬͗̉ͨͣ̕͝.̸̨͈̠̲̭̤̦̯̪̘̯̟̫͇͈̟͓̦̠̞ͯ̋͒̊ͧ͆̍̾̉͌.̸̤̱̙̠̝̪̹̯̱͕̤̘̩͇̀͒͛ͯ̀̀͜͢͞.̧̓̌̀ͯ̂̌̒҉̸̡̦͇̙͔̤̲͇̭̤̼͈̙͓͚̬.̴̷̘̦͚̯̼̠̹͈̠͍̦͓ͨͩͧͬ̾ͅ.̢̛̙͍̙̼͉͉̖͇͍͓͇̹̺̏͋͐̂͑ͣ̋ͣ͝͡.̸̷̧̨͎̖̰̭͈̳͚̮͓̟̼̿̅͋̇̐̃ͭͧ̃̈́͒̚.̡͉̱͈͔̞̇̎ͬ̂̏̀̀͘͝͡.̛̖̞̗̦̪̳̝̜̳͓̯̼̯̝ͪ̓̾ͤͫ̕͜͟.̷ͤͣ̽̃̋̃́ͮ̑̈͊̆͗ͯ̓ͫ͜͝҉̻̭̼͉͙͚̭̜.̵̦̬̙͈̻̘̥̪͉͚͈̮̻̤̹̂ͬ͂́ͣͦ͛͒̏ͩ͠.̢͌͑̈́̑̋̄͏̹̹̖̪̼̹̟͓.̶̢̹̣̯̲̬͖ͩ͊̏͐͒͑͑ͧͫ̓͞.̋̔̂̑͡҉̛̩̘̯̣͕̥̼͉͜.̷̩̯̖̱̱̋͋̉̾̓͒̉̅͛ͯ̾̀͝.̴̘̟̝̻̺̲̲̘̮̮̟̟̳̺̞̤ͫ̔͌̉̋͛̽̔̿̐̈́ͤ͗ͬ.̸̡̖̳̬͉̟͓̺͕̘̑ͮ̐̍̆̑̍̿̆ͦ́̉͊͐̆͌̈́̿ͤ.̵̻̣̙ͤ̐͗̑̃́͡͠͠.̨̡̜̳̱̜̳͉̲͛ͦ̉͑̿̒͆ͭͯ̓̿ͩͯ̓ͥ͘͠ .̳͕̞͈̜̖̹̰͓̱̠͚̤͔̹͓ͯ̄͌̾̿ͪ̄̀͟͠ͅ.͎̟͕̖̦̪̺̰̥̱̯̲̣͑͒̆̆͆ͩ̇ͮ̚̕͢͡ͅ.̧̈̐̈̂̄͏͉͈̥̰̞̗̱͍̫̹͉̩̱̜̗͎̜͓.̶̭̩̹̺̹̥̺̣̠̻͙͎̭͚͉̯͔̗̊̑̐̀.̧̡͓̟̟͎̗̩͔͙̑̏̀̈́ͤ̃̋̈.̂ͨ͋̽͊̋̐̽ͫ̔̉҉̛͓̞͓̰̤̻͔̱̘͔̟͢.ͯͭ̔̄͊̅̌̄͛ͩͩ̂̚͏̛̫̠̠̻̳̩͉̼̭͚͍͍̼̤̲̟͍͖͟͝.̨̜̙̪͎̹̘̫ͬ̍̋́̈̾̇̾̐ͭͩ̾̄̍͢ͅ.̧̰̘̯͕̪͇͕̌̾ͮ̑̎ͭ͛͝.̸̛̘̲͕̪̝̖͙̠̳̣͔̗̱͍̮̩̋ͬͪ̆ͮͦ̅͂̌̉̄͗ͮ̾ͬ̄̚͜͞͝.̢̬̦͈̝̗̺̤̔́ͣ̿̃͒͗̚͝.ͮ̋̏̈́̆ͨ͐ͬͫ͂͏͏̴̮̙̘̹͟͟.̐̇̊̀̂̌̽͛̍̊̃͊̿͊̏̕͏̷̢̦̖̮͈̘̻̥̠̺̗̗̣͡.̸̵̵̧̢̞͈̻̭̟͉̬̤̠̰̾̾ͮ̍̈ͭ͗̽ͭ̿̊͗͗̋ͣ̉̽.̸̷̴̤̦͇̣̪͇̠́̎̉̒ͧͬ͠͡.̸͚̘̮̝͐͗ͫ̈̒̍̋̆̐̋ͨ.̷̲̻͙̹̳̹̖̏̿̅ͯ̀̆.̷͙̖̥̲̠̤̥̼̠̳͍̗̘̙̘̞̗͈̾͋̅̈ͤ̅ͩͯ͂ͬ̇̊͑͊ͨͭ̋͆̚.̴͓͎̟͕̈́̏͛͌͌̑̾͐̔̆̂ͨͧͯ̿͑͂ͥ̒͡͡.̢͓̻̰̯̟̜̥̥͙̝̼̱̩̗̣̽ͨ͐̽͐̉̆͞.̧͓̣̹̯̭̠̺͕̱̅̂̋̇̍̉̽ͦ̈̓ͬ͂̚͘͞ͅ.̴̮̜̯̘̻̙͈̏̊̓͒̕.̨̡̡̠͓̝̜̯͚͓͉͙̜̗͔͔̈̏̿ͥͯ̉̍̔̚̚͜͜.̑̎͊̃̒̈̌̚͏̴̧̭̮͓̪͍̦̝̹̟̤͎͓̟̭̫͓̰͠.̦͙̠̝̰͇͇̞͖̟̯̪̮̥̺̘̰̥̪̓̅̀̐̕͜.̡ͣͩ̀ͫͨ̊͛ͬ͛̋̈́̄ͮ͋͏҉̣̘̮̩̪̀͜ͅ.ͮ̿ͪ̚̚͏̵̻̻̳̯̙͔̘.̶̧̦̹̪͈̦̤̟̯̊̓ͧͣ̑̅́ͧͭͨ̂̏ͨͦ̔͑ͦ͘͟͜.̹͔̭͓̖̼̗̩̗̫̥̞̲̭̀͋͒̐̒͆̎̌̌̋͋̎̀̔͛͜͞͡͡͞.ͨ͌ͥͦ̆ͥ̇̃̆ͭ̀͗̎͂͏̠̹̲̗̫̮͔̰̪̭̺̜̤̤̙́͘͜ͅ.̲̠͍̝͚̼͉̤̏ͪ̈́̎̄̌ͩ̽ͫ̓̌͊̓ͤ̃̈͒̀͜͞.̧̪̥̱͕̜̖̹̻͙̗̍ͯ̐͐͌̐̆̄̽̉̾ͭͯ͐̓̎̑́.̵̨̡̛̣͚̜̘̞͈̯̠̜̮̮̰̠̹̪ͧ̀̓̈́ͯͦ.̴̢͓̺̪͈̙͇̓͛̌̌̀͋̄͒̔͐̍̓̿͘͡.̉̀̓̋̔̌̾̈́ͤ͂̕͠͏̴͕̙͙̞̳͚͖̳̤̻̼͙͓̪̣ͅ.̸̙̗̮̱̗̠̞͇̳̲̓̉̀̄͊̇ͮ̏̃̿̓̑̈́̂͊͗ͮͬ͠.̡͗ͦ͗̊̿̄ͮ͂ͧͧ͝҉̦̤͚̩̦̳͍̺͞ͅ.͈̥̖̺̳͙̺̫̫̍ͪͨ͊̓͌̃̀́̕̕͠.̛͍̹̰̪̤͚̟̗̯̲͖͌̎̊ͪͨ͢͟ͅ.̺͚̭͕͓̟̬̼̠͈̈̐ͫ̔̀ͣͧ͂͂̆̋͗͌͂͂ͪ͐ͤ̀͘.͕̩͚͍̼͓̉̆͛̃̕͢.͐ͮ̉ͫ͛ͯͦ̎ͭ͐̀҉̶͚͈͈̖͕̮͕̳̩̤͈̲̯̮͓̤.̿ͧ̊́̐҉̸̡͈̟͚̖͖̜̰͇̗̳̘̼͇̦̲͕̕͟ͅͅͅ.ͩ̂ͭ̌̆ͯ̒͊͂͑̍͏̢̣̲̹̹͙͉̠̮͍͇̥̪̦͟ͅ.̷̧͇̹̭̭̱̜̮̬̼̻̈́ͦ͐͑ͧ̏ͪͬͮ̑͐ͦ̐̊̒̅ͧ͛͞ͅ.̓̈͛̃͂ͪ̎͊͛ͪ̉̏̆̋̄ͭ͜͏̱̺̣͉̫͕̩̻͓̮̞̻̥͈̘̝̳.̵͖͚̞̮̠̻̠̘̪̱̰̐̿ͨ̓̓͆ͮ͌̏ͮ́͘ͅͅ.̞͚̘̳̯̰͈͉ͥ͛̌̾̍̄́́͟͡.̸̵̧̦̥̬̯̣̜͖͈͚͎̆̊ͤͧ͂̌̄̐͛̇ͩ̓̕͡.͋͒̉̆͊ͣ̃̐̔̓ͯ̕͏̷͕͈̗̲͔̲.̶̛͈̰̰͍̫̠̟̘̣̳̼̫̱͖̓̆̆̌ͭ̌ͥ̄̍̊̈̀͠ͅ.̷͍̜͔̖̤̗̖̣̮͕̓̌ͧ̇͐ͥͥͭ̈̎͛͗̐ͬ͟ͅ .ͪ̽̍ͮͤ̋̔ͪ̽ͤ́̇̽̉͒̐ͦ҉̶̡̛̩͕̳͇̲̪͕͇͖̭̹̙̘̯̤̳̬͔.̵̢̡̻̘͈̮̬͕͚͛̔̐̇͘͝.̶̮̤̣̝̙͔̣͍̝̟̞̱͙̱̤̘̜͉̅̽͆̿ͫ̑̾͆̏̇̐ͤͤ͋͞.̸͉̟̜̪̥͔͎͎̞̺̫̤̪̀͐͂͒̇͘͘͢ͅ.̌̂̈̏͗͌͑̿̆ͦͣ̄̔͠҉̶҉̣͇̥̜̻͚͉̭͉͉̫̹̩̰͎̖͎̩̜.͇͉̻̞̂̒̄̅̒͗̈̄̚͢͡ͅ.̵͉̭̺̺͓̝͖̩̱̞͕̝̘̦̳̯̱̉̊̓̌̈̂̒ͯ̀ͧͩ͂̿͟.̷̞̼͚̫̩͉̳̣̞̖̘̲͓̰̦͖͊͑ͩ́̀̀͢.̢̰͙͍̻̳͇͓̼̺̗͔͓̓ͩ̈ͦ͜ͅ.̧͖̟̗̳̘̜̪͍͕̯͇̯̗͈̙͈̫͂ͨ̐͑̾͌̀͟ͅ.͈͓̞̟̩͓̞̻̝̘̫̩̮͍̩̞̫͚̃̂̆ͩ̍ͭ̋͒̈́̑̑̕.̎ͧ̍ͥ̓̂͌͢͠҉̵͉̖̱̜̬̼̱̪ͅ.͈̲̫̼̰̭̬̺̯̭̪̫̰ͭ͒̿͂͛̽̇̓̍͟͜ͅ.̵͚̟̦̼̯̩̳̱̻͕̹̜̰̫̞̟̙͐̔͒͂̽̐̓̔͌̀͡ͅ.̵̧̣̳̻͙̥̯̳̞͎ͭͯ̈́ͯ́̊ͫ͐̃̈́ͫ͒̑͛ͮ͑ͮ̚.̴̶̻̦͓̠̱̗̮̝̼͉͍̮͂͂̒̿̒͊̌̏ͦ̔̚͘͟͟.̡̠͎̙̠͉̳͔̖͔ͭ͊̽̇ͭͯͣ̅ͣ̑͑͑͢͢.̴̶͈̫̳̫̟͇͔̙̩͙̝̩̗̤͎̅̃ͩ̾ͣͅ.̂͛́͗͐ͪ́̕̕͝͏̠̳̠̭̰̼͎̠͓.͚̯͇͙̠̘̳̫̘̱̉͌ͪ̒͂ͭ̋̏͋̌̔́͢͡.̷̱̭͍̤̙̥̔ͦ̄ͧ̄̈͢͢.̛̯̹̞̗͎͙̝͔̪̥̳ͪͩ̐͌ͧ̉̆ͮͭ͛̎ͥ͑ͭ̏͆̾͡ͅ.̶̲͔̣͍͎̤̖̜̠͔̱̟͈̳̔͋ͨͪ̅͊̍͊̃͒̇̒ͬ̓̃̿͠.̎̓ͯ͆͑̑̊ͯͨͬ͛̂ͦ͏̢̟͙̰̩͈͚̻̰̮̭̠̜̟̠̱̤͡.̶̧̢̞̠̻̞̯̤ͣ̿́͐̎̔̔̏̾̑̂.͉̲̦̫͙̖̱̭͐͋͗̌̊͋̅̈́͂͝͞.̱͎̝̪̜̣̮̯̫̬̖̳̻̍̊ͮ͑̅͐̈́͌͆̓̀͠.̯̻̝͖ͩ̇̔͐̀̏ͨͮͮ̏ͮ̌ͥͫ͜.̵ͩ͆̆̐̅̑͏̵̧̝͇͕͓͚͓͕͍̹̣̘͙̪̩͍̘͟ͅ.̍̿̐̋͏̶͚̳̭͓͎.̢̑ͥͫ̋ͥ͒͂ͭͮ̂̌̔̐̃͘͝҉̻̤̥̺͇͔̮̞̝̤̳.̐ͯ̍̏͐̏ͭ̈͜҉͇͙͖̬̣͇͕̹͖ͅ.̔̑ͭ̿̂̽̉̓ͫ͑̓̍͘͏̦̣͚̘̘͚̻̖̫͎̲̗͕͉̹̮̫̺͚͞͝.̴̷̛͉͙̠̖͓̳̯̖̠̣̳̓͌̄͛̊ͭ.̡̛̻͍̪̗̞̟̫͎̳͍̰̅͋ͨ̏͗͒͑̅ͮ̆.͉̲̣̫̯̬͇͉͕̹̝̘̤͍̹̠̳̺͑̐̓̿ͮͮͨ̏̑͒͢͡ͅ.͂̌̅ͤ́̒͒̋͗ͤ̐̓ͬ̒͌ͥͦͯ͏̛͚̬̦͢ͅ.̈̿̉̓̌͏̷̨̺͍̞̝͉ͅ.̢̟̱̹̺̻̲̹̩̯̼̣͈̹̬͙͓̆͒ͯͥ̃͒̉͌̓̃ͯ͘͘͟ͅ.̢̡͍̩̞̼̮͔̳ͯͣ̅ͤ̿́.̸̩̝͂̏́̐̑ͫ̈́ͭ̓̎̓̀ͅ.̷̨̗͍͍̤̝̯̥͇̙̼͙͉ͬ̄ͨ̓͌͆ͫ͆̎ͤ͛̈̉ͥ̓̍̃͘.̽͑ͮ͌͘͏̸̵̳̘̼͉̻́ͅ.̷̛̦͚̣͍̟̂̑̓̍̄͋͛̏̑ͥ͐͌̿͋͝͡͞.̺̩̤̟̞̭̗͖͓̪̰͍ͫ̾ͤͨ͛ͫ̓͌͂͟͝.̶̸͎̠̝̤̩͈̱͒ͧͯ̎̋͊ͭͧ̋̏͋ͮ͌͑͢.̴̶̟̳̠̞̦͚̣ͫ̐́ͭ͛͘.̷͙̺ͧ̓ͦͯ͋ͧ̕͢͜͠ͅ.̨̛̬̦̦̜̠̗͍͖̠͎͖ͮ̎͒͗̐̀͌͊͗̑̒̒̍̈ͪ̾́̚͘̕ .̢͓͉̦̻͍̥̼̤̙̳̪ͧ̄̇͆̉̓̓ͥͯͭ̿̽ͧ͢.̵̡̧̳͓̼̻͓̥͕̟̩̂ͬ̄͊ͯ̕.̵̨͉̞̗̥̭ͥͯͤ̏ͬ͊ͦ̀͞͡.̴̟̪̪̗̺̬̲͈͉̦̅ͪ͐ͨ̅ͫ̆͝.̴̨̺͎̗̦̭͇̭͚͈̩̬̙̪̊̒ͪ̽͑͠͡.̶̧̡̺͓̯̖̺͓̺̬̤̥̪̘̲̬̯̼͂̒͒̐̿ͬ̅͂͋̋̈́̚͠.͖̯̝̹̽̐̇̀̕͝.̡́̋̄̿̋̓̔ͨ͂̉́ͪͤͯ̾̚͟͝҉̛͖͍̞̙͙̮̙̟̫̯̯̝̣̰̱͓̹ͅ.ͭͣ̒̇͊ͪ̾̎̎͗̏͆ͭ̔͘͏͚̗̲͓.̧́ͧ̎ͫͭ̐̓̿̊̚͞͠҉̹̬̹̜̥̰͈̮̖.͙̤̞̠͕͎̩ͦ̉̌̔͞͠.̨̱͕̺͚̭͎͚̙͍̘̭͓̜̫̲̼͖͂̒ͦ̀.̏͒ͪ̀̀҉̧͕͙̠̘͚͚̯̭̼̹.̴͔͔̰̺͖̫̮̞̜̘̥̱̥̻̖ͫ̍̈́͊̈́̃ͥͩ͛̏̔̔̅͆ͨ̃̚̕̕͢.̧̛̰̲͓̜̞̫̰͖̭͚ͪ͛̃ͭ̏͐͊ͧ͛͐̋́̿ͣͨͮ̈̒͜.̵̛̘̻͇͕̲̯̗͈͙̉ͭ̂͌ͣ̀͞.̸̳̩̯͇͎͙͚͕̖̣͚̳̫͔͖͒̓̇̿̕.̣̞̳͇̘͈ͦ̐̌ͭͭ̓ͩ͗͐ͫ̿ͤ͋̐̚͜͠ͅ.̢̄͋̄ͬ̂̎̏̈͂̄̒̏ͬ̾͌͋̚҉̛͍̥̭͉̞̖̱̭̮̗̦̝̯.̵͈̘̘͖̗̠̣͔̱̬͎̮͈̤̽̾̆͒̆̈́͐̿̍̏̐̄͜.̡͓͙̘̬̳͕̗͍̫̗̥͓͙̭̎̇ͮ̅̂ͣ̍ͭͨ̈̈̋͛ͣ͢.̸̾̎͌̆͏̶̭͇̫̼̥̪̭̰̞̜̮͉̲̜̗͖̜͓́͜.̷̴͖͉̙̫͍̩̤̙̪̭̗̟̥͍̞̮̓́ͤ͋͋̋ͅ.͌̃ͫ͌̆̉ͣͥ̄̚҉͚̲̣͢.̡͛̃̓̊̏̈ͨ̋̒҉̧҉̲̗̥̤̝̬̼͕͖̝͉.̶̨̪̮̠̞̪̣̺̖̍̍ͦ̿͐̿ͨ͐̽͐̆̈́̀͢͠.̷̨̭̝͉͓͍̰̙̤̪͙̻̖̫̭̥͍͙̞̬̍̆ͩ͑͋̔ͦ̏̍́ͮ̅̍̀͘͡.̵͖̹͚͓̠̱̬̥͔̈̋͌̓͘ͅ.͊ͨͥ̽ͤ̉ͤͧ͆ͬ̈ͥͫͭ̇̃ͦ͂͏͘҉̲̞͚͉̱̹͞.̷̬̝̺̹̙̣̙̠̤̎͊̀̔̐͂̎ͦ̓̓͘͠͠.̷͍̣͉̻͍ͣ͛͛̃̎̾ͭͧͤ͗̚̚͜.̵̸̻̮̻̼̙̙̗̰̖̦̘̩̈́̃ͭͥ̓ͣ͢͢͝.̶̢̺͓͍̘̼̪̻̩͓̭̾̾ͭ̚͠ͅ.̡̛̙͕͙̱̦͉͓͇̥̂̂̾̈̌̊̂̄͐́̐ͬͧ͐̀.̷̴̢̤̲͈͔̗̙̣̹̝͓̼͓̹̮̂̒̇̈́̀̽̇͒́ͨ̍ͧͧ̿ͭ͟.̨̰͓͈͈̪̣̔̔̃̓̓̾̒̊͘͟͞.̡͈͎̤͖͕̱̣̯̪̯̝̥̯͚͈̞̅̾ͯͤ̏ͨ͑ͩ̇̃͂́͑͜.͌̔ͪ̄͌͏̷̧̫̫͍͇̯̤̫̗̫̤͎̙̹̲͍͞ͅ.̧̯̭̭̭̺̀͒̑ͭ͊̍͂̌̂͡.̈ͩ̊ͦ́̓ͦͦ̈̅̓ͨ̚͏͙̗͙̮̹͇̼̝̳̼̺̖́͜.̵̴̖͓̼̲̣̰͉̞͔̄̌ͭͯ̔ͧ̓̈̔̾ͯ̐̚͞ͅ.̴̥̖̝͕̲̘̥̞̝̠͇͖̪̱͉̰̇ͪͤ̍ͣ̾̊̓ͩ̉̊̉ͭ͊͊̊̓́̀͞͠ͅ.̺̹̜̹̰̣͊͗̓̽͊͆͒ͥ̀ͅ .̑̇̀ͮ́ͬ̾̆̋ͩͬ̓̑̽͟҉͙͙͓̰̯̺͕̩̖̳̫̘͉͇̱̮ͅ.̴̢̝̩̱̱̬̲͓̘͚͈̆̋ͯ̾̍̄͢͟͞ͅ.͇͙̓͐̐ͮ̓͒ͬ̉͌̓̐̈́͡ͅ.̢̛͖͓̳̪͕̰̟̤̹̻̭̼̬͇̥̖͎̲̩͌̾ͨͪ.̩̝̤͌̽̉̅̾́̓̀̐̂͐̔̏̔͆͒ͨ̈̀ͅ.̫͓̭̘̗̘̥͇͍̰͖͚̾͛͆̈́̊͌͑̚͞.̷̽ͭ̈̽̈́̇̉͛͌̒̿͛̽͗̓̑҉͙͕̳̳̞͇̪̝̘̬͔̮͈ͅ.̛͓̯͚̖̖̯̬͈̘͙ͬ͒ͨ̄̒ͭ͂̃̂͑́̊͊̏̋ͯ͠.̨ͣ͊̿̐͛̏͛ͥ́̉̑̊͌̐ͭ̾̔͢͢͟҉̬̗̹̙̗̣͚̪͕͔͇̼.̷̼͖̲͍̓͛̍̉͌̀͝.̴͚̹̤̘̙̎̋̈̈́̽̔̓͟.̩̩͔͕̲̹̳̫̙̲̹ͮ̐̓̋͛ͯ͌̓ͮͨ̋͌ͯ͟͢͡.̑̑́ͫ͆҉̭͙̟̟̘̙̭͉̬̭͡ͅ.̢̳̤̠̹̝̙̠̮͉͂ͨ͐̽̆͂́͝.̸ͧͯ̊͋̔̒̒ͮ̑͐ͣͨ́̀̕҉͉͓̩̗̖͎͓̻̰̣̱͈̳͍.̨̧̻͉͉̯͓̦͉̳ͤ͋̆̓͘.̵̶͍̪̙͈̳̭̥̔ͥ̇̕͟.̶̷͓̳͈̳̜̫̣͈̬̭̖̦̻̪͎ͭ́͗̏͘͞͞ͅͅͅ.̷̸ͯͮ͌̒͐̑̃̐͢͏̱̙̜͚̻̱̗̠̜͡.̴̡͍͎̖̲̦̲̲͖̱͓̼̗͉̤̹͕͍̗̊́̾ͣ̌̆̂̓́.̛̦̣͖̗̼͚̥͉͕͉̻ͩͯ͂͐ͥ͋̽ͭ͊ͣ̄ͥͤ̊͌̚͘͠.̧̡͉̤̻͖͈̜̳̦̘͔̯̺̖̞̻͇ͣ̐͒̓̊ͥ͞͞ͅ.̶̡̤̥̞͙̝̟̖̖̳̲̭̩̜̮͛ͥ͑̉̎̈̎͋̐̈́̍͋̒̽̂̍̀͘͜.̢̫̙͉̤̲̫̳͍̽̋̅̑̋ͦͬ̂̆͂̔͑̐̓͋ͮ͡.̀̓̽ͥͯ͘͝҉͖̬̪̗̼̻̻͉͎̠̩.̶̭͈̱̝̩̦͔͙̪̦̘͓̦̭͓̭ͯ̍̋̎̅̈́ͯ̒͆̇́͟͠͞ͅ.̸̡̨̬̺̣̺͍̻̮̯̫̞̭̥̭̬͙̟̔̿̌́.̼̱̯͎͈͉̯̫͔̥͉͓͋̀͒̃̈̏̏̄ͥ̾̀͋́ͦ͑̓̽͆̕.̡̓̑͑̆ͮͧ̇͆̍̂̎̓̈́̈̿͟͏̼̤͙͓͕͖̘̱͖͈̰̤̩̩͡.̛ͬͬ͐ͨ̒̚҉̸̫̗͙̦̕.̥̜͙͍͉̝͉̝̃͐̍ͪ̅̏̄ͫͫ̀̀ͫ͗͜͜.̢̧̛͈͇̘̘̱͎͙̥̳̜̱ͬ̌͛̌̉̊.̗̼̣͍̻̭̠͉̠̹̳͎̰̭͚̟͙́̈́ͥ̔̿ͪ̀̚͜.̸̧̰̩̬͖̹͕̳̥̘̫̲͖̩ͦͬ̐ͤ̋̎ͣͯ̐̍ͥ̅ͤ͊ͤ̆ͤ͟͝ͅ.̴̴̨̣̻͚͓͚̣̀ͬ͊ͩ͛ͮ̀͗̓́͜.̴̨̭͍̜̰̤̠͍͔̼̼̮̖͈̘̖͍̮̒ͤͦ̀̈́́͞.̶̢̢̩͓̖͓͍̟̭͕̼̰̝̏̈͆̈́̔͠.̸̡̲̥̯̭͈̰̙̼̯̣̺̼͕̜̫̪̳̫̿ͥ͋͐̋̓ͤ̀̌͂͑̈̊̓̓̑̉̚͝͠ͅ.̢̲̱̗͚̻͉͖̞̯͇̥̥͔̥̄̽͌͆͆́ͧ͑͒͋͒ͩͪͪͯ͘͜͞.̛̃͐̏̄̑̄̽̈́͗̓̚͘͜҉̧͇̪̩̣̟͕͔͕̤͚̩͖͎͙̺̠.̡̛͍̖̣͖̹͕̦ͣ͐ͯ̎͐ͩͯ̃̋̐ͫ͛̎̃ͬ̊̏̓̽́́ͅ.̵̷̛͙͎͓̦̙̟̬̪ͨͥ͋ͭ̃͑̑ͦ̑̃̋̿ͬ̈́͂̓̊.̵̦͍̣͎̋̌̆̑̾͋̏̌̎ͩ͘͠ .̴̵̞̮̲͓͔̗͓̩̖̙̤̼ͮ͋ͫ͌̈́͗̎̈͢͠.̨͕͚̲͓͓͎͔̪̯̬̥͖̫̯́ͭ̈́ͦ̍͗͋̎ͣ̉̉̋͢͝.̧̡͎͈͍̲̥͔̩̗̑ͤ̎͂̈̐ͮ̌ͫͬ̽.̡̘̯͎̗̦̝̺̳̻̲͓͎̲̣̪̦͚ͩ̓̏ͦ̌ͯ̽ͤͯ́͊̌ͮ̐ͪ͆̌̾͆̕.̸̡̙̞̹̞̳̖͌͒̓̀ͥ̊̐̚̚͢͡͡.͈̟̼̤̻̱̭̼̰͖̦̓ͯ̌͒̎̏ͯ̿͜͞.̶̨̟̠̟͎ͩ̈͆̿̄ͥ͘͜͢.̵̶̬̼̪͇͚͕͙̝̰̼̬͖͕̟̗̬̠̪̔ͥ́̄ͭ̀̎ͤͨ̓ͩͫ̚.̰͚͈͉̠ͦ̅ͩ̊ͨ̃͒ͪͩ͋̾ͮ͘͟͝.̨̤̙̞̳̟̥͇̣͊̎̋̈̂̋̅͛ͣͭ͆̔̽̌̃̎͜.̴̸̆̀̎͊ͧ̎ͫ̽̐̀̕͏͍̬̪̪̖̟̱̩̱̮͓̫̯͖͍̩.̨̛̣̩̲̞̮͛̐͂̃͑̾̋̆̾ͮ̅ͣ̔̍̍̂ͩ̚͟͞͝.̸̸̯̝̬͔̘̙̯͚͖̜̠̜͉̒̾ͭͭ́ͣͮ̈̏̾ͥ̇̌̀ͩ̓̚̕͟͢.̨̻̗̣̭̻͙̥̪̠͍̹̞̲͈̉ͤ̇̄̀ͅ.̧̬͓̟̝͙̖̣͓̭̩̱̫̹̰̝̰̳͕̭̃̔͊ͧ̄̌ͣ̐ͧ͑͋̅ͭ̒̿ͤ̀ͣͨ͟͞͡.̨̘͖͙̜̏̾͆̍͂̐̈́͜͝.̨̛̠̯̪̬̮͎͖̦͕͚̃̐̐̉̓́ͮͭ͐́̌͛̚͢ͅ.ͪ̈̐̋͆҉̷̷̷̨͈̙̤͍.ͩ̿̿ͤ̓ͪͭ̅ͦ̔̈́̂͊ͦ͋̚͏͕̞̞̻̟̳͇̳̻̳͍̝͕̀.̑̇̌̏͂͋̃̓ͣ҉̷̣͇͙̳̱͉̬̘̗͉̖̗̺̹̹͎̣̟͞.̍͐ͯ̈́ͨ̚͜҉̨͙͚̝̻̟̰̀.͖͉̰͚͋̍̑̀́ͩ̽̀̋͊̅͗ͤ̓͠.̷̰̠͖͖̦̤̭̩̟̯̾̓̉̏ͣ̌̀̚͠.̢̹̱͖͕̙̮͖͕͚͔̟̝͓̜ͮ̉̽ͩ̌̂̍ͪ͛ͫͮͭ̉̂ͦ̋͋̌͜.͌̿̒́ͥͮ͏̴̨̡̮͖̣̗̰̠̖̱̲̘̲̭͕͈̝̹ͅͅ.̷̨͓͇͓̪͈͈̫̝͖͕̦̥͎͍̬̀ͤͮͪ̆͛̕͘.̨̜͈͇̱̬̰̟̱̮͈̤̙̫̇̾̈̏̆̂̏͠.̢̈́́̏̒̏͂ͨ̋̇̄̔̇ͩ̅ͧͤ͢҉̻̩͉̬̙̬͍̜̖͔̥͓̺̪̼̟͞.̹̘̦̮̜̭̞̰̟̝̭̬͔̦͓ͥͪ̏̌͐ͬ̇͢͞.̸̸̡͔̪͇̮̦̫̭̟͔͍̤͉̦̯̰͇̂̑͆͌̉ͭ̅̇̅̉ͭ͐̅̍͐̏̀.̷͔̹̰̹͖̹̞̪̤͆̍̒ͯ̎͘͝͠.̝̼̮̰̳ͯͪ́̎͆͛͆͢͜͞.̸̨͕̹̟͉͈̤̘̖̭͚̫̮̝͈̲̙̰̪͆̓̎̿ͭ͑ͩͩ̍͊͌̈̇͑.̢̱̻͚̹̠͓̫̯͈̜̦͚̣̦͕͌̍̌̍̇̓̂̓̽ͪ̀̕͟.̨̼̮̦͎̞̒̌̈̌ͫͧ̅ͨ͘̕ͅ.̷̲̣̜̹͉̠̥̤̜͙̳̣̖̺͊ͮ͌̂͆͑̎͊͑̌͊̋͊ͪ́.̶̡̝̹̩̝̥̥̖̐̌ͧ́̚͟͠.̢̱͖͔͕͕̰̿͗̾ͩ̂ͩ͆͠.̷̷̢̱͕̺͇̍̃̒̀͗ͭ̐̒̔̃̃̉ͤ͊̀̕.̷̵̮͉̥͓͔̦̉́͒̒̓̄͛̉͋͋̓͂͋ͭ̆ͫ͞.̸̡̛̣͕͖̦̩͇̩̘̦̯̔̈́͆ͩͦ̓ͮͩͩ̄͢͡.͕̗̭̳̻̘̜̦̲̪̬̓̎̀̀͋͆̂̂́̆̉̓̐͊ͧ̓̂́͢͞.̨̨̤̲̼̜͉̻̪͉͓̞͕̜̗̗̬̓̽͛̓ͩ̏͌ͦ̈̆.̩̦̠̬́ͭ̅ͬ̈́͂ͧ̆̊̌̇͌͐̈͑͌͛͜͢͠͞.͖̭̰̭̞̜̖̳̮̮̗̇̇̾̂ͦͪ̿ͮ̆ͨ̅̄͘͠͞.́̎̀ͦͧ͊͏̣̣̲̝̹͖̙̞͟͞.̐͑͋͂͗̏҉҉̰̻̻͙̟̫̬̜̦ͅ.̡̹͚̱̙̘̩̜̼͇̹͕͍̘̘̞̺̮̪̆̾̂ͪ̄ͤ̑́͘.̛͇̜̖̟̟͓̲̳̼͍̬ͭ̽̓̈́̅ͯ̓̄ͥ͢͢͞ͅ .̴͚̰̣̰͕̫͙̗̪̯̥̪̮͎̺̯̦͎̦̐̄̔̄̈́ͣ̄ͯͣ͐̒́̎̏̚͞.̵̧̢̞̬̩̺̙͚̥̫̖̺̀̓̓̎̍̃͊̊͋̏͌̓͒ͥ.̶̷̧͓͇̟͍͈͕̍̊ͦͨ̇ͮͬ͐͛̃̋͌ͦͩ̏ͥ́̚͡.̷̏ͮͩͮ̓̐̆́͏̶̷̙͙͕̠͉̜͉̝̯.ͧ̐͂̽̎́͏̙̖̠͕̭͈͇͎͖̬͓̱̱͞ͅ.̢͓͈͖͎̯̙̦̬͓͍͚͑̈́̊̓ͮͬͪͦ͗͂̄͆̉̈ͪͦ̀̚͘͟.̧̱̤͚̈́͗ͧ̓̓̂ͨ͆̔̉͞͝.̸̵͎̣̖͕̫͈̝̺͍̝̺̤̪̘̩̣͉̹͋͐ͧ̈́̄̑̔̇͒͌ͦ́̿ͬ̓̓̂ͤ.̶̡͔̞͍͈̩̅́ͬͬ͒ͯͫ̋̉̀.ͫͦ̈́ͨ̄͑͐̿̌҉̡̯͎̰͚̣̪̼̠̳͜͠ͅ.̺͚̤̣͇̘̤̺̥͚̭̣̭̣̱̦̹ͤ̇ͯͨ́̆̄̅̄ͦ̾͑ͬ̒̂͛̀ͧ́̚͡.̶̣̫̤̫̠̉̏ͯ̄͂̅ͤͩ̒̓͂̍̌̄ͧ͛̿.̶̡̼̼̹͙̠̙̫͈͓̣͔͉̘̘̹̮̰̰̂̔͗̆͌̿̄ͨͬͥ̋͛ͯ̑͢͢͠.̒̍̔ͫ̔͏̕͠͠҉͖̝̲̫̳.̸̪̺̳͈̔͂̉̑ͦ̄ͨ̌̔̆̈̓̔̐̾̅̚̚̕.̷ͫ̈́̏͐͒͆̃̿̉͌͂̓̐̄̿̈́҉̶̤͚̰̹̼̙̭̖̺̬́.̧̆ͦ͑ͧ̅͑ͭ̓̇̿͐̓̆̓̓͛̓ͩ̚҉̤͍̼̳̥̟̱̜͖͇͍̖̥̰̠͉̦.̷̛̮̪̦͈̱̣̺̠̊̒̃̋ͭ̃̎ͦ̑̌͐ͣ́ͅ.̸̛̮̫̼̱̗̰͔͈̮̙̞̳͉̅͌͆͊̓̍̇̈ͦ͘͟.͇͖̻͉̹̥̳̲̤̼̜̩̩͍̰̦͛̓͑ͥͨ̅̀̄͋̂ͩ̇͌̉̌̀͡.̠̹̘̼̻̩̿̿͑̍̏͑̀͜͝.̵̷̜͙̪͎̭̮͇̟̩̼̳̲̭̮̟̘̝̾̆̍̒ͩͮͦ̄̎ͧ́ͯ̃͑̎͛ͫ͘͟ͅ.ͪ̃͛́ͦͤ̚͡͏̸̵̟͙͉̠̣̰̗ͅ.̭̺̩͔͎͓͓̞̲̼̲̓ͯͯ͂ͫ̅͒͐̈̓ͤ̃́͌ͯ͘͝.̃ͤ̊͆ͣ̀̉̚͏̷͙̣̲̝́.̰̯͕͍̦̣̩͙̙̻̞̺̪͍͍͎̙̘͂̔̽̎͆ͬ̋̿̄͘͟͟͝͡.̶̧̛̛̼̦̖̺̰̠̙̻̤͇͓̋ͯ͂͛ͤ̑͂̅̇̈́̊̔ͮ͘.̢͍̱̥͚̬̯̽͗̇̍ͤ̀͛͐ͩ͢.ͦ̒̅ͨ̋̒ͤ̾̈́͆̓̔҉̗̝͍̮̠̳͍͉̻̝̕.̴̛̙̟̣͓̗̠̰͉̮̓ͯͪͪ͌̓̊ͪͤ̕.̧̡̲̯̱̯̯̰̯̤͍̮̲̦̘͕͙͚͍̮ͫ̾̏̍̓ͭͣͥͬ̐̆.̛̱̝̼̱͙̝̪̟̰͖̗͖̗̗͎́ͣ̄̉ͫ̉̍̉̃̇͆̀͠ͅ.̴̸̢̛̯̺͍͖̑̌̓̌̍̚͝.̢̡̛̛̲̫̠̬͋͌ͯ̓́͐̓͒̀.̧̽̐͒̒҉̷̛̤̜̺̱̞̳̮̮̬̮͟ͅ.̵̠̖̬̗̣̺̹̝̙͎̮̱̠̌ͣͤͧ̈́͜͡.̨͐̌̀͊̔ͭ̌͒̂͆̓͛̓͐̈ͧ͜͏̵̼͕͉͕̟̘̫͖͝.̸̨̤̩̯͕̘̂̌̎ͭ͆̌̈́̒͌̚̚.̼̳̲͖͉̹̣͓̦̭͎̞͍̜̹̤͕ͦͧ̅̇̅ͤ̆͟͡͞.̨͎͙̜͎̟̮̰ͨ̌͐ͯͫͦͬ̕͠.̶̛͕̳̻̬̟̩͔͉̥͈̞̦͔̅ͥ̍ͥ̒̀̅́ͨ́̍̾̀ͨ̔͆̚͘͜͡.̵͖̰̟̙͖̗͍̬ͣͤ͒ͤ̍̅ͥ̃̀͢͝.̧̿̄́͆͑͋ͧ̾͂̎̎̎͂̃̒̔ͮ҉̵̢̭̳̥͎̺.̺̘͉̼̲̭̲̭͇̭̫̰̳̥͓̟͙̯͊ͦ͑̌͂̔̂ͭ͗̎ͥ͟͜͡.̨̝͈̭̳͓͍̳̟̘̲͍̺͉͖̒̏͒̆ͤ̄̒̀̕.̶̸̨̩̻͖̝͙̮͚̮͇̦̺͛͂̀ͮ̃ͅͅ .̶̺͓̬̙͍̠̱̟͍͉̹̻̜̪̻̩̦̾ͦ̊̆ͮ͋ͪͪ̆͊̑̆͢͜͢.̲͚͚̫̱̞͖̳̫̬͍̮͔̥̱̠͙̫͛̿̆̾ͬ̕͢͞.̵̢̨̹̟̪̖̱̖͓̖̝̊̑̈̏̇̒͊̂̎ͩ͌͋͞͠.̛͚̪̻̥̦̤͎͕͚͐ͦ͑ͫ͊ͩ͛̂ͭ̉ͤ̿̀̈́͑̉ͯ̽͝.̴͈̹̬̙͚͓̠̻̤̣̞̫̙̩͓͙́͐̆ͨ̋̅̓̆͒͟͞͝͠.̧͔̼̲͍̗̹̖̠̟̲̖͚̫̈ͤͥͣ͋ͬ̋́͘͘.̵̵̼̖̦̱̠͍͇̲͒͒͆͒ͅ.̢̡̅ͩͥͮ̓̓ͭ̅ͫ̾̎͗ͥ͢͠҉̤͓̥̞͔͎͖̬͕̪̟̘̦͉̻͓̳.̶̨̛̳̟̜̱̇̅̒̍ͪ͊̋̒͌͋̈́͒ͪͩͧ̚̕͜.̧̨̫̰̺͕̯͖̲̟̜̭͕̟͍̥͉̝̬ͥͭ̔.̶̸̫̞͎͖̺̞̼͓̈̃ͦ̔ͯ̈̓̐͂ͫ͊.̸̸̵̭̯̻͍̥͉̯͈̲͇̩̩̱̟̦̣͚͚̆͐̓̐̀͡ͅ.̡̌̅ͫ̃͆̃ͭ̔ͯ͑̃̿͌ͤ҉̧̢͓̪̘̙̺͎̹̻͎̠̦̲̫ͅ.̮̪͎̥̰ͮ̿̅̍̃̏̓ͫ͑̈͋̎ͧ̈͗́ͅ.̸̘̦͔̝̪̣̰̫̫̫̤̘̹̩̼̘͊ͫ͆͗̊̓͆ͣ̓̅̚͘͝͡ͅ.͛ͩ̒́́̅̑̑̈́̓̆̆ͮͫ̃͋̅͏͕̟̟̘̤̻̜̣̠͙͉̀.̶̛͑̿̆͐ͥ͋̆͑ͭ̇ͯ̒̀ͩ̿ͩͩͯ͂͡҉̞̩̣̫̱͉̳͚̝̱̩̙̦̟̥̮̲.̄ͥ͗̍̔̇̓̇̔̊ͥ̾̚͝҉̷͓͍͎̞̟.̴̴͉̭͓̟̝͙͍̪̹̿̏ͤ̿ͫ̇̆̎̇̅͊̓͜͜.̶̩͉̞̙̹̣̲̳̪̈ͥ͐ͤͤͤ̅̔̅̾͛̾̅͆̆̀̚͠͝͞.̷̞͚̤̹͍͚̤̫͚̻̯̲̻̠̤̻̘͒̂͐̎̏̌ͨͣ̍̂̿̇̑ͣ̊ͨ̈ͪ͟ͅ.ͣ̊͑̾͑̂̍҉̰̩̲͎̯̫̜̮̗̯͍͙͚͢ͅ.͗ͨ̋́ͤͮ͑̅̾҉̷̵̛̣̤̙͖͕̻̻̥̩̣̼̭͠.ͫͥ͌̾ͪͥͣ͛ͫͦ̋ͪ̚͏҉͉̼̳͚͙̰͕͎̗̦̹́.̛̈́̒́̈͆̇͊҉̺͉̰.̷̵̈̅̊ͭ̽̋͋ͦͧͧ̇̑̚҉̭͕̜͉̮͚̦̰̰͔̀͞.ͮ͐̐͊ͫ͐̓̎ͭ͒̍̅͋ͮ̊ͩͬ̚͘͏̞̝̤̞͚̭͍̲̩̹̲͍̺̗͈̣͇͇͎.̧̌̇̈ͫ͘͡҉̷̳͕̜͓͉̜̠̫̟̩̤̻͇̲͔.ͥ̀̑ͥ͊̍̽͗́҉̖̘͕͚̖̭͙̯͉̱̠̙̀͢͠.̝̞͙̭͎͈̼͎̩͓̖̩̬̰́ͯ͆̉ͪ̽̂ͫͥ͊̈́̈́ͤͦ̀́.̶̨̘̳̭̱̿ͩ̄̕.̷̢͕͍̮͈̞̜̹̼͓͉̗̖̙̪̙̉͂̐̑̉͆́̎̔̓ͪ̒̌ͨͅ.̴̸̪̤̥͖̬̬̦̖̱̲̪̞̻̗̬͊̓̏ͯ̆̋͋̿͋̽́̐̌̍͜͝ .̨͓̞̖̝̭̗̇̓̃̑̒̇ͥ̎ͮͬͤͣ̕̕.̷̯̗̮̗̞̤̯̩̓ͪ́̄ͯ̽̄͛ͧ͋ͥ̈ͤ́̋̈́́͜͞.͒ͩ̏̉̔̊ͬ͆̈̓̆̈ͬͫ̿̚̚͟͢҉̲͙̱̻̟͔.̷̨̜̫̤̖̫̞̞̩̜̗͙̦͕̈́̃̓ͣ͐̂ͨͮ̚ͅ.̬͕̣͍̱͇̜̥͇͍̤͉̖̣̃̉̋͒̄͊̈́̍͊͌ͦͪ̋̿̎ͯ͜͡.ͤ̋͐͗̂̒́ͯ̉ͬͦ҉̨̘̗͚̹̜̫̪͎̮̟̥̕͘͝.̧̢̢̢̫͙̬̬̳̟̟͕͚ͯ̃̑ͩ̆ͣͯ̃̃̀.̶̨̼͍̻̳̺̗̮̪͕͕̒͆͂̓ͭ̅̏ͫͮ̓̍ͧ͌ͩ̉͛̓̌.̷̢͈͖̩̖̙̤͚̭͚̹̞̪͉͙̭͈̆ͤ̏͗͂͊͟ͅͅ.̢̛̻̲̹̣͓̦̲̹̮̠̱͚̥ͪ͊ͣͥͭ̅ͣ̂ͥͦ̊͟ͅ.̴̨͎̺̯͉̜̞̲͑̆̑͛̇͌ͧ͐ͩͩͯ̏̎̓ͨ̕͘͡.̵̀̔͗̆͠͏̢͚̥̠̺̞̠̬̝̤̙̱̦̘̜̀.̵̋ͥͮ̈́̾͘̕҉̱̼̣̗͍͔̹̻̰̝̠̙͙ͅ.̶̧̺̪͕̝̹̗͈̱̱̺͉̱̳͚̹̘̊̀ͯ͋ͧ͂̔̋́͝.̈́ͩ̔̀̽̓̉̄ͦ̌̇҉̴̵̭̭̭̯͓̘̝.̳̞͎̻̫̼͇̣̾͊ͭͯ̔ͨ͐̆̔̇́.̂̽ͮ̓͌̍͋̑̈̅͋̔̚҉̸̼̝̝̜͖͘.̃͂ͪ̓ͪͭ͛ͫ̑̈͒̎̂ͭͨͪ͟҉͏̦͈̗̻̝̝̗.̤̬̼̥̘̺̽ͫͤ̄̊͆̓ͪ̾͝͠.̴̦̫̤̯̭̹͖͔͐̈́̎͂̀ͭ̔ͥ͂͒ͨͥ͂͘.̵̱̻̺̗̟̪͇ͤ̒̑̒ͤͤͬ̓ͦ̕̕.̸̩̲̯̦̭̏̆ͯͭ̉̄ͭ̉̀̐͆̆ͥ̋ͧͮ̚͢͟͡.̈ͤͯͮ͂̔͜͜͝҉̪̩͍̮͚̮̟͈̯̮̺̝̬̦͖.̼̠̖̻̱̗͈̟̜͔̟̺̰̦͓̮͉͗̾̑ͪ̉̍͒̃̽ͨ͆͆̾̋͟͜.̽ͨ͗͛ͮ͒̾͛͛͗͒̌ͤͮͯ̚̚҉̶̶̕҉̰̠̱͙͖̺̩̻̫͕͖̮̜ͅ.̶̫̦̯̲̖̬͙̟̤͚̖̜͍̻ͦ̂̇͋̀̌͆̈́͑͒͛̒ͦ̊ͭ͆̀͢͝͞.̴̛̰̤͚̦͖̩͖͙̠̾͛̃̀.̷̛ͦ͋̓̾͗̾ͤ͋ͯ̔ͦ̇̃̃ͤ̚҉҉͎̱̥̖̳͙̫̼̩͓̤͉̬̩̼̲̟̼.̧̳͓̻̻̦̺͓̙̙̳̺ͪͩ̌͌̇ͯ̽̆̀̎̋̔̾͞ .̶͗͒͊̉͛͑̄͑̚҉̶̣̥̗̠͓̭̩͘.̶̡͖̖̘͚̽͌͌̊̂ͣ̉̈ͩ̇͌̉ͪͅ.̴̛̟̳̰̝̱̞͈̘̥̗͕͔̙̲̉́̌̋̀͜.̶̢͖͇̟̬͑̔͆́̄ͨ͒̈́ͪͤ̈́ͪ͆̇ͥ̑͘.̵̨̢̠̝̼͓̠̟͕̖̳̫͎̩̝͓̙͎̼̔̍̀ͧ̐ͮ͑̌́͠.̴̺̖̞̣̮̭̤͉̰͙͂͐͐ͤͨ̊́.̈́͆̈̏͛ͥ̌͋͂̌ͥ̔͌̋ͤ͒̑͏̧̱̗̬͖̹͕͙͉̥̫̩͈̠͖̦̠̻ͅ.̸̛̾ͤ̀ͧ͊̊̉ͦ̄ͫͨͤ͞͏͚͕͙͇̫͕͚̟̖̻̳͇̝̤̲ͅͅ.̜͍̞̱̩̯͓̻̺͈̾͌̓̾ͦ͐̔͊͒̒̑̉͗͒ͯͪͩ̊̕͟͝.̷̛̣̣̥̥̥̿͋̈̋̊ͧ̏ͮ̎͛ͯ̓͋̔͗̕̕͝.̴̶̡̼̖̝̰͎̰̠̐ͫ̑̓̿̎̾̑̄̾ͮ̿̅ͬ̆̒̀.̵̢̝͈̼̐͊ͩ̏ͬ̍̂ͪ̉̆͂̀̓ͤ͛̀͞.͖̮͔͓̝̱̼̺̪̜͔̰̼̞͙͇̠̤̰͑ͣ̒͌̍͝͝.̶̷̨̟͔̬̲̰̱ͬ͗͌̌ͧ͆ͧͩ̿̀̚.̸̫̗̰̗̫̺͉̟̜̣̺̞̱̗̮̒ͥ̎͒ͬ̔ͫ͘͜.̉͆̃̃̉̅̓̓ͩ̀̏͗͗͐̈́͛ͦͬ̚͜͏̰͍͇͍̖̼̘̪̙̪͖̙̼̩̥̦̗̝͢͝͝ͅ.̸͉͔̙͚͉̽ͣ͊̆̇͛̈̓̕.̢̧̦͚̝̦͉͇̗̭͓̫͉ͮ̎͌̇̓ͧ̍̓̐̈́̐̒͐̉̽ͬͫ̈́̚͝͡.̨͆̅ͨ̄̑ͪ͐͒̄͑̆͆ͫͣ͏̦̹̗̻̹̣̺͈͔̞͕̲̳̖͝ͅ.̫̝̙̗̟̈ͧ̄̅̓̅̒̈́̇̀̒̏͆ͥ́͡͠.̶̡̘͔̦̘̼͙̬͕̮̹͓̣͔̖̩͚̭̻́́ͦͯ̓̍̄̍ͨͦͣ͛͗̾͒̈́̀̾́͠ͅ.̡̻̤͔̲͎̫̗͉̮̼̠̮̝͙̜̾̃͆̓́͒ͧ̾̾͡͠.̡͚̥͓̯̞̩͖͚͕̝͂̅͊̈ͥ̊͘͟.̨͗̂̓͂͑ͫ͛̃́ͨ̒҉̧̲͎̟̹̭͔͓̻̦͇̝̣̻ͅ.̏̔̋͋̈҉̘̤͎̙̲̹̪̦̙͈͢.̢ͫ̐̌ͣ̈̊ͣ̑̓͊̓́̒̐ͤ̍̈́̇̓҉͍̭̱̦.͆̿ͧ̓̇ͬ͌̾͐͏̶̸̪̖̮̗̫̦̟͉͚̥͙̭̯̥̮̱̰.̇͛̑̂͋ͣ͊͋ͬ̈́̂̾͑̋ͥ̿̑ͬ̀͝҉̢̮̣̥̠̭͕͙̗̹̖̜̘̦̤̥͉̹̞͢.̷̦̲̰͇̦͓̬̦̩̫͂͆̇̒ͤ͐͒̀͗͐͌́͝͝͞ͅ.̨̛̐̅̎́͐̏̍ͮ̏́̂̒̉͗̚͟҉̛̥̗̙̩͉͇̰.̷̶̞̯̮̲̓͌̅ͥ̃̈́ͭͮ̔ͬ̾̒̂ͥ̚͟.̸͎̺͖̭̭̩͇͎͎͎̟̼͔͙̫͍͗̐ͯ͆̀̍̄̃̋.̸̷̵̹̫̫̗̲͍̭͑͐ͤ̎̆ͩ̂͛ͨ̄̏ͭ͒̑̂͊͒ͯ̀͡.̸̡͇̭̭͍͕͑ͧͯ̉̓͌̿ͨ̉ͣͦ́́.̨̮̗̮͙ͥ̑͗ͯ̆̽͑ͪ̚.̴̸̠̬̪̼̱̩͇̲͒͋͛͐ͪ̉ͫ̊̂ͨ͞ͅ.̴̷̢͔̯̜͈̭̙̭̜͊̅̋̑͛̈͗ͦ̉͂̉ͬ.̷̡̮̖̗̰̜̘̠̥͇͍̫͙̙̗̝̖̌ͣͩ͝.̡̛̲̠̭̩̦̤̐̽͑̿͊̅̓ͭ́ͫ̔̈́̚͜.̟̥̺̞͉̩̇ͭ́͜͡.̷̛̛͕͙͔̮̦̰̻͈͉̣̳̩̹̅̂̓̋͆͗̒̒͛̆͡ͅ.̢̹̱̼̪͖̟͙̜̪̺̲͇͛͂̌ͤ͝.̴͂̄̍̍ͯ͑͗͆ͥͪͭͣͩ̊̇͗̚̕͏͖̝̟͕̲̲̖̩̟͓͍̤̠ͅ.̑̓̈́̓̓̍̂ͫͧͣ͟͞͏͡͏̩̞̻̲̫̯̭̘̤͓̻͉̙̼.̵̮͉̼͉̣̜̭̱̲̙̖̰͇̠͈̙̑͌̓̄ͥͣ̋͊͑͒̊͡͝͞.̫̲͚̺͇̠̺̹͇̜̓̾̓̉̔̐̌̀ͭ̚͟͡.̶͕̻͚̟̠̥͙̣̤͙̦ͦ̏ͫ̓̈̌̓̑̋ͧ̈̅̇̒ͨ͘͟.̧̧̦̫̠̰̮̰̜̭͙̲̯͔̫̩̖ͪ̓͂͊́.̡̠̗̯͎̻͈̱͙̝͚̲̻͊̑̓̇̏͌͒̿̂̍̈́ͦͫ̾̔̓̒̽ .̷̻͇͕̹̣̺̼̦̹̙̰͚̖͚̽͂̒̀̂́ͬ͒ͬ̎͐̉̏̔͗̀̕͞ͅ.̧͕̥͖̦̫͔̜̪̱͈̭̻̰͔̺̤̜ͤ̓̐͛͆ͫ͋̋͜ͅ.̨̮͙̭͚̫̯͚̲̠̯̞̹͈̣̪̪̪̃̔ͤ̽̓̌̾̀́ͅ.̹̠̼̺̥̔̎̅͐̒̽ͩ̌ͨ̏͂̍ͧ̀͛ͧ͢͠.ͯͬͦ͆̉ͮ̿̂̍͋̂͏̬̼̰̖͚͚͇͓͎̦͜͢.̴̹̖̖͈͙̭̙̼̺ͣ̇ͣ̄ͫͯͧ̆̌͢.̶́̈́̏ͪ͆ͯ̃͑͋̂ͪͤ̎̈̆̽͞҉̶̳̤͈̙̬̳ͅ.͎̬̫̣͎͇̩̰̈̃̑̐ͬ̄͞͞.̴̬͙̼̰̋ͯ̒ͩ̆̍̔̓ͥ̏̌̈̏̔̎̒́͂͢ͅ.̴̧͙͇̻̖̀͌̃̀͛̌ͭ̿ͭ̔͋̉ͪ͂͛̂̆̀̕͠.̵̑ͣ̋ͮͣ̎ͯ̋̾̀ͩͨͩ͜͢͝͏̯͎̪̟̺.̵̨͕̥̩͓̦͓̪̬̦̼̫̑ͭ̏ͯ͆͆̂̿̒̈ͯ͜͞.ͦ̄̅ͤ̐̌̈́̉ͬ͘͏̖̪̰̖̘̳̠̲̻͙̖̥̜̥͚͜͝͞.̜͚̺̬̩̘̺̝̝̞̗̱̖͓͔̤̯ͥ͊͒ͣ͊ͫ̂͌̔ͪ̽̎͒̈̏͗̔̍̀̚͞.̴̶̸̭͉̬͚̱̳͖̾̔̀͆̀ͧ̋̚.̨̺̳̭̞̖̲͓͙͓̳͙̯͍͓̘͈̖̔ͨ̎̋ͤ̽̄͆ͦ̿̕͢͞͡.̂̂̏ͣ͗̈ͤ͗̎̅̊̔̂̂͒ͤ̚͢҉̡̛͚̻̦͈̺̞͓͡.̴̨̞͇̹̭͖̯̗͈̥͍̽ͮ̒́̒̒ͫ̄̂̈ͦ͛̽̃͐ͮ̓̒́.̡̘̳̙͍͈͔̹͎͎̤̘̣̫̻̫̖̜̇ͭ̍̽́͊̍͋ͯͯ̈̚͜͟͝ͅ.̷̨̢̩̭̯͚̰̩̺̹̝̜̟ͨ̾̅͆̽͐ͩ̄̍͆̌̑̂̾̂͊͜͠.̧͔̮͉̻͐ͬ̄͛ͩ̊̿ͯ͟͞.͆ͮ̄ͪ̋̽̀͐̃̿ͪͥ͗ͯ̉͐҉̵͏̢͍̮̲̜͖͙̣͖̞͎̹̺͖ͅͅ.̶͍̤̰̬̱͈̳͓̙̯̩̥̻̙͎͍͈͌͑̅̽́ͅ.̶̪̺̳̗̦͎̮̞̹̇͗̓̾͆̇̅̈́̃̚̚͡.̎ͧͣ͂͑̅͏̡̤͔͕͕̜̟͈̪̮̪̀͡.̙͉̳̮̪̦̞̰͚̓ͦ̓̀̀̚̚̚͜͢͡ͅ.̶̴̨͔̘̪͔̥̖̱̟̟̞͕̟̩̰͉̩̪̟ͤͯ̂͂́̇ͬͧ͊͠͡.̴̴̫͉̤̫̪̭̼̘̟̦͈ͨ̀́̔ͫ̒̀̐͆ͮͨ.̧̜͖̥̘̬̘̤̥͎̞͖͓̙̬̅͒̎ͬ̐̓̂̚̕.̡̡ͥͯ̈́̈̎͟҉̙͚̳̯̤̞̤.ͯ͂ͪ̈́͌̍̾̔̔̽̓ͦ̾ͣ̋̓҉͢҉̳͎̫̥̙͓̥̠̘̦͔̰̬ͅ.̸̵̲͓͕̪̉ͨ̾ͯ̌̃ͦͩ́ͦ͢͡͡ͅ.ͮ͊ͪ̅̓̚͏̴̧̱̼̤̥̫͔̹̟̬̫̳̟̻̩̩͔́ͅ.́ͨ̍̏ͨ҉̗͇̫̳͙̗̥̻̦̙͚̘̹̀̕͟ͅ.̶̧̟̯̯͈͖̦̼͚̹͕̠͓̯̞̝͕̾ͦ̃̈̈́ͧͣ̓̑̐ͩ̃ͬ̿ͪͨ͒̀̕͢.̵͚͚͚̤̮̝̥̫̻̖̻̪͔ͮͬͤ̊̋͌̃̐̀̌ͤ̃̄͆̽͊̚͜.̴̢͚̘̖̘̤͉͓͚͓͓͖̩̞̻̭̟͒̐̍̓̒͒͒͌̽̅ͯ̆ͥ̄̽̀͜.̶͍̠̘̤͈̞͊́̇ͣͤ͞.̢̨̭͕͉̮̜͇͈̟̼̣͙ͯ̄̆̓ͤͮͪ̀̈̈́̓̈̈́̽̋͞.̵̴̶̡͇̥͎̩̇̊̓̑͗͊̒̅ͧͯͨ́ͨͭ̀ͅ.̸̡̟̜̫̻͉͇͖̳̝͇͓̗̰̿̄ͥ͂̇͌̉̄̈͗́̈́̕͘͜.ͦ̽̊̒̆̆͊̍͐̀ͪ̏̌ͮ͐͊͏͏̞̥̠̳̼̬͍̼̩̮̯̹͖͍̗̦͙̮.̶̵̡̜̤͈̱͕̖̖͈̤͈̥͓̙̮ͣ̏ͬͤ̓̾̇͊̓͌ͬ͒̿̔̇ͬ͌͘͢ͅ .ͩ̄̆ͣͭ̉̓ͫͩͦ̈́̑ͨ̂̂̔̓̚҉̵̛̖͍̯̼̯͇͍̙̻͎͙̥̲͎̘̹̫ͅ.̰̘̯̯̬͓̩̤̀̀̐̀̓ͨ̈́̀̕̕.̧̲͇̜̩͆͛ͤͥ̐̑̐̌͂̄̍̋̊ͯ̇̽͒͟.̨̛̦̺̣̃̑̎ͥ̈́̋̌̓͐̒ͥ͊̓ͤͯ͟͢ͅ.̵͕̠͓͍̲̰̀͛̉̆̏͗͆̈ͬͫͧ̿̑́́̚͜.̷̛̦̘̮͓͖͙̱̥̦̜̼͔̹͓̭̬̾̑̀ͯ̓̒̉ͨ̊́̒ͥͤͬ̾̔͗ͧ̀ͅ.̏̿̾̽ͩ̾̈҉̨̹͈̣̰̲͍͎͚̙͚̘ͅ.̵̷̡͇͉̹̜̘̬̪̞̯̯͓̿͊̊̈́͂̔̽̅͆̑̄ͨͭ̀̌͛ͨ̚.̙͙̠͉̖͈̹̱͑̆̓͆̔͘.̠̬̦̫͈̩͙̬̋̄̄ͪ́.̸̫̪͎̦͉̣̱͕̭̲͙͓ͨ̇̈̈́̉̄͆̍̊̄̉͢͡.̨̢̼̦̪̥̦̋̑͌ͫ̐̌̂̾ͫ.̶͙̤̗̺̫͌ͨ̽̿ͫ͒̓̉͋̊̓̓̅̐ͪ͗͊̾͢.̺͓͙̘̘͌ͧ̔ͤ̊͆ͤͫ̊ͭͯ̋ͧͬ̓̀͢.̴̡̟̤͍̝̪͍̗̓̎̓̓ͭ̃ͪ̍͠͡ͅ.̸̢͎̟̯̰͕̥͉̳̗͍́̑̆̏̈́͘͟ͅ.̢̜̯̠̙̹͉̰̦̞̲̳͇̝͕̣̳̤ͯͩ̿̒̌̇̆̃ͫ̏̓ͭ̍ͣ͋̕͡.̷̲͉͔͙̻̦̣̪̞̩̺̣͓͎̤̬̖̈́̿̋̂͋ͨͭ͋̃ͦ̉ͬ̈̐ͮ͊ͬͧͦ.̵̝͔̗̝̰̫̠̞̟͔̺͈̝͓͕̠̘ͯ͗̈̉ͬ͟.̸̷̢͕͍̦̹̭̪̀̔̏ͪ͆̃ͤ̾ͪ͋ͭ͌̅̀̚͟͠.̴͆̐̈́͆ͤ͐͒̓̏̑̚̚̕͏͙̮͉̤̼̼̭͈̞͔͇̝̗̹̩̜͢͝.̷̩̙̖͎͕̳̠̫͈̱͛̏ͭ̈ͭ́͂͋ͮͯ̾̇͛́́́̚͞͞.̞͓̠̖͒̅̈́̆̋̏̉́̕.̵̴̢͎̺̜̬̳̮̲͋̏ͪ̆ͣͭ͌̈́̋͒ͅ.̧̛̫̜̬̙̲̈̄̉̽̀ͬ͑.̷̧͓̫̣͕̹̝̻̬̦̼̫̤̝͈͔̩͒ͮ̎̽̒͋̉̀͝͞.̰̣̝̲ͮ̋ͬͭ̅ͤͮ͐ͮͦ̅̾͂͋ͪ͂̀͡͠.̄̍͛ͤ҉̧̨͕̣̫̠̯͖̩̺̩̙̻̞̰̻͢͠.̷̶̵̩͉̖̞ͤͫͪͤ̇́̚.ͦ̂̆ͤ̈̌̿̂̅̐̀̄͢͠҉̥̳͕̭̫̤͍͖͔̖̹̝͈͔͈ͅ.̶̮̼̪̤͖̼̝̪̮̩̤̮̝̝̱̗̜ͧ̆ͪ̐ͣͤ̚͞.̡̢̜̯̟̜̠͕̪̬͍̂̽ͮ̊̅ͫͧ̏̀͌̑ͨ̄ͣ̍̌͜ͅ.̸̝̼̯̣̩͈̠͈̻͎̦̹̊̌̐ͫͤ͊͑ͭ̐̅̊ͬͣ̅́̀̚͡.ͦ͋ͮ̋̔̋̐ͮ̃ͭ̈̓͏̧̨̢͎̬̬̰͍̤͍͎.̴̨͕̲̲̠̰͚̥̲̠͓̭̯̱͈͒̎̒͌̋ͮͫ͐ͪͨ́̊͒̒̈.̴̾̒̎ͬ͗̿ͪ҉̮̦̗͙̻̰̗͖̤̲̼͕̼̫̪͘.̸̴̧̨̪̜͕͎̟̱̠̪̤͇͙͇͉͔̗͓ͨ̐̓̈́͑͐ͣ̽ͩ̀̆̀̂̊͘.̰͕̖͎̞̘̻̭̺̜̱̭͙̰ͫ̾̇ͥ́́̚.̷̡̇ͣͮ̿̋̅҉̺̺͉̝̰̰̗̜͇̼̠̝̺̥̟̺ͅ.̸̨̡̣̹̫͚̼̪̥̭͎̭̝ͭͬ̃̉ͩ̾̃̾͑ͩͤ̍̂̚͞͞.̳͉̞͕͕̖̹̝̠̯̟͕̻͙͈͕̹͌̆̉͂̀͗̈ͦ̀̒͆̉͐͂̿͛͝͠.̡̬̯̱̏̓ͮͣ̈̊̃ͬ̒ͩ́̓̈͛̔͂̓.̛̯̗̪͔̩̼͍́̆̏́̄̾̅́̍̀͘.̷͓̬̙̝̜͎̞̲̟̞̺͇̖͎̰̮̪͙̈́̿͂ͮ̑̊̈͗̓̎̒͠.̷̇̏̑͊ͬ͌̉̆ͨ̅ͦ͐ͣͨ̾̚҉͈̪̗̥̭.̧̦͎͍̳̺͔̤̰̞̌͆́̓̽ͣͧ̓̿ͥͪ̆ͦ̆̀͘͢͡ .͔̼̺̩͕̣̰̪̮͔͍̙͗́ͧ͊̊͌̋̐̉̐͑ͩͦ͡.̼̺̺̬͙̗͓̞̰̖͙̒ͣ͋̐̿ͭͩͧ̔͢͞͠ͅ.̖͍̻͚͉̙̦͚̥̯͇̻͓̣̋ͥ̓̒̄̐́̄ͣ̕.̶̷̸̤̼̜̦̥̣̤̳͔͎̝̽̑͋́͠ͅ.̡͚̘͍̯̻̫̮̬͓̯͖̻͔̻͛ͤͦ͛̍͗̆̊ͨ͊̄ͥ̆ͯ̂͘͟͢͟ͅͅͅ.ͮ͆̆̔̈̈́ͤͦ̓̏̔̔̅̚͞͏͚̼̳͙͕͉͍͍̞̯͙̫̩̺͉̯͚͝ͅ.̴̨̨̨̮͔̝̫̼̟͔̜͉̟͍͗̍̃̈͌ͭ̆̆ͬͭ̀̒̑ͭ̚͘.̪̤̰̱̩ͯ͗ͫͤͫ̌̊͊͋ͬ̌ͣ̑ͯ̆ͫ̂ͬ͜͢͡.̶̍ͫ̉͆̔ͩͯ̊̑ͬ̈́ͬͨ̔̑ͥͧ̚҉̵̤̺͙͉͖͓̜̞̹̥̩̝͎̟.̷̵̺͙̮̬͓̣̝̮̟͈̘̤̱͖̯̪͒ͩ̒ͪ̒̅ͤͭͯͤ̈́ͦ̈͗̊͂ͪͫ͞ͅ.̩͙̮̦̞̪͇̳̼̠̿̉ͦ̒̀̒ͧͦ̒ͩͧͦ̕͟͝͝ͅͅ.̨̟̙̻̗̳̖̘̖͓̼̻̝̝̺̈́̔̽̈́ͫ̆͌̓̾̄́̚͜͝͝ͅ.̈́̇̍͒̾̍̅̇̅ͮ̓̈́̃̒ͧ҉̷͉̫̝̼͓̫͖̺̤̤̮͜͡͡.̵̢̠͈̭̣̰̖͍͔͕̼̲̯̲̻̱͒̈́̎̀ͫ.̡̛͖͎̤̩̠̝͚̽ͥ͌ͦ͊̂̑́.̷̸̢̘̲̩͎͇̯̃̌ͩͧ̅͒ͥ͌͛̅̽̇ͯ̚͘͠.̶̷̛̱͓͚̝̭̠͇͎͉̖̆̃̋͛̋ͯͥ͐ͩ̀̌̈́̈ͣ̅̽̀.̄̓̾͂̾̈́̈́̍͋́̐̒͞͏̘̜̮̞̱̯̠͓̘̠͕͓͚̭̼.̧̢͖̭͕͔͉̝̬͇̇͐ͫͤ̇̊͋̔͐͋̃ͥ̄̄̔̓̾͆̀͜.̵̡͈̭̪͙̯̪̯̟͍̮͎̲̦͓̝̥̼ͤ̉͋͐́̏̋̃̃̂̇̂ͩ͑̀͟͡.ͬ̃̓̒ͯͯ͑͋̌̽ͧ͐̏ͥ́͛̀̍҉̨̯̠̳̀ͅ.̸̮̹̱͕͔̯͖̣̘̹͕̠̓̈́̇̾́̌̈̋͘͢͞͠ͅ.̴̡͓̱̝̦̦̤̳̰̱͎͚͉͚͉̓̋̄͗͛̃̄ͭ͠.̸̸̨͙̤̟̻̱̺̙͈͛͑ͪͤ̏̈́̆̉͐ͧ̌̊́.̞̥̺̠̗̪̦͇̭͍̹̫̜͈̙̺̩̗͐̇͐̓̍̿̂͂ͩ̎̀͠.̩̠͙̠̜̠̳̰͇̮̱̜̳ͣͯͨ̉ͧ̀͒͒͆͒̿͛̋̃́́͢͜.̴̡̡͍̺͉͔͔̣͎̱̼̜͕̗̻̿͊̔̾̒ͤ̒̕.̸̳̯̩͔̮͉̝̆̋̄̍.̴̢̛͉̭̲̤̩̲̜͇͇̟͇̈͑̊̀̎͠.̢̨̛̤̯͓̟̺ͫ̓ͯ̌̔̓͘͠ͅ.̵̷̜͖͈̮̜͈͚͙̤̠̟̜̪̫̩̜̘͚̦̀̐ͨ͟͞.̧̢̘͓͍̳̻̰͍̳̜͇̖̼̺̯̟͉̺͐̏̓ͫ̃̿̾ͤ̽̋͢.̬̼͉̩̣̖͉ͧ̏͆͊ͥͭ͊̿͑ͤ̒́͆̐̐͢͢͠.̸̴̡͙͔͇̥̻̪̞͍̫̪͔͇͚̝̋̔ͦ͆̉̀͢.̵̴̸̨̰͖̯͎̟̭͕͉̳̼̱̞̿͆̐̿͟.̢͚͇̣̬̻̠̣̮͐͑̄ͥͨͫ͌̑̓̉͂̎͢.̧̧̭̮̪̗̄̍͋͗ͧ͑̈́̃͒̍̎͋ͣͤ̈́̓ͩͨ͟.̨̥͈͖̮̰͉̘̦̝͔̹̤̲͚͛ͧ̆̈̔͊͛͆̀̕͜.̧̣̰͈̻̦̣͌͐ͮ̍ͥ̊̓ͨ̄̆͢.̴̵̰̯̼̩̪̭̥͎̩̋̑̌̅̔̔̏̉ͧ͗̀͞.̢͍͉͖̪̥͕̜ͮͩ̏̐͐͐͆̈́͗͑͗̇̆̓̈͝ͅ.̸ͬ̎ͯ̽̿̎ͯ̉́̄̓̿͌ͦ̿ͪ͏̥͙̺̹̻̤.̸͐̒̾̅̌͏̼̲͙͍͕̮̹͞.̷͙̥͔̥͈̠͉͓̪̗̼̦̭̑ͨͩ͆͢͡͡.̴̧ͭ̑̽ͨ̔ͩ̅́̊͂ͧͥ̓̚͝҉̦̳̲͍͚̟ͅ.̨̨̰͇̖̹͉̝͙̤ͧ͒͊ͯͪͯͮ̅͑͊̈́̂ͬ̇́̚͝.̵̶̨ͬ͊ͩͭ́̏̓͜҉͓̲̭̭̱͇͇̠̬.̢̛̣̣͍̙̺͇̙̮̭̦̻͔̖̯̖̉͌̉̽̏́̿͑̍̓̅̀͘͟ͅ.̤͙̖̬̤͚̦̋̒͌̈́̅͒̉ͧ̌ͫ̈́̀̔ͪ̽́̚͜.̷̵̧̡̛͇͇̟̳͙̗̳̣̟͇͚̪̗͔͆ͥ̀̒̌͗̅̓ͭͥ̿͒̿̓ͦ͊̅.̵̛̖̗̜͆̀ͩ͛͛̈͆̇̆́͜͞.̵̻͔̗̺͈͇̯̜̳̫̑̊̎̅̍͗͛ͩ͒̇̏̄̍̊ͤ͌͂ͪ̾.̷͔̫̯̫̪͓̤ͥ̂͐̈́͗̌͗̄ͥͣͮ̇̓̊͊̅ͩ̐̊͡ .̶̲̱̦͎̲̬̝̦̦͖̱̰͉̪̈̐̓͗́̚͢͢͠.̌ͦ͂ͣ̇ͭ͆͑͐̋ͤͥ̃̑̆̌͠͏̹̫̣̣͍̜̭̹̗͚͓̼̖̯.͒̓̆ͪ͛ .ͫ̐͒͏̡͡҉̖̝̩̣͔̣̲̣̥͙͚̥̘͖̰͉̙̲́.̢͚̞͔͎̭̪̻͔̩̌͒ͯͭ͐̅ͫ̒͊͊̕.͐̒̔̓͋̆̍ͬ̓̂ͧ̋ͣ̒͐ͯ͛͑͜͡͏̘͎̱͈͈͙͍͈̫̙.̵̵̰͙̳̱͖̯̤̱̹̞̹̠͒ͮ͒ͦ̾.͎͖̫̰̼͓̦͙̱̼̒ͪ̔̐͂ͪ͒́͘͠.̛͚̟̮͎̗̰̯̣͔̳͖̬̠͕̞̿ͯ͐͛̃̓ͮ́͜ͅͅ.̴̟͚̲̣͓̙̭̲̥̦̊̎ͦ̈́͘͢͢.̵̧̛̼͈̺̩̥̠̳͉̺̦̳̲͓̮͔̩̍ͬ͑́̈̏͒̾̇͌̾ͦ̓͑̓̊̍̑̇̀.ͩ͒̄͒͂̔͑͊ͣ͆̚҉̜̻̠.̧̨̠̘͇̭̲̻̹̹̮͇̔́ͩ͛̈̉̕.̶̴̎̍̉̊ͣ̀͏̮̞͚̺̜͇̱̳̭̀͝ͅͅͅ.̶̡̢̛͚̜̦̱̝͉̦̗͔̠͋̇͋̏̂̿̃̃͐ͩͪͫ͠.̶͖͎̰͇͙̮̗̫́̏̈́ͫ̃ͪ͘͢.ͣ͂̽͌̎̅̋ͩ̚͏̘͚̝̩̻͍͇̲̩̲͕̣̪̙̬͉̮̪.̥̻̜̥͇̭̗̞̹͎̮̩͎̮̯̗̫̈́̈͗ͯͣ̂́̕͝͠.̵͂̄̍̔̎́ͣ̔͑̓̾̀ͤ͋̍̿̌̑ͫ͠͏̭̪̫͍̥͙͈.̧̛͓̬̤̟̩̱͎̭͎̹͚͇͙̗̞̩͗͆̈́ͦ̆̅͛̇̃̅̂̉̋̀͜.ͩ́̌̑͒͛ͥͨ҉̵̜̥̟̼̙̬̖̞̦̗̜ͅ.̛̯̞̩̖̩̮̭̉͂ͩ̐̊̔̿͝.͙̩͔͍̻̭̘͎͕̪̰̗̜̔̽̎͌ͦ͛͋̅̽̈͋͌ͬ͐͂̐̂̉ͩ́͘͝.̵̵̵̱͈̭͖̺͚͕̆̿̀͗ͣ̔̚͜͝.͍̬̦̻̹̺̳͓̠̞͙̱͇̟̩̹͕̻̈́͒͌̒̋̓̈́̔͑̓͒̚͘̕̕͢.̃̆ͣ͋ͨ͛͗̀̾̐̾̾ͫͫ͆͊ͧ̚͘͏̫̦͍̰̞̫̲͉̪͙̘͕̬͘.̧̿̃ͨ́ͧͧͬ̾͊̽̀̚͏̱͔͍͈̭͈̙̝̘̭ͅ.ͨ̉͒̏͌̑͂͋̌ͮ̆҉̧̢̥̟͓̙͙̤͓͔͇̘̩̱̥͠.̸̡̻̝̞͙̞̠̰̩̤̜̺͂͊ͤ̂̈́ͧ̐́͟ͅ.̵̱̳̳̲̗̝͎͎̳̳̹͔͚̺͂͗ͯ̏͐̄ͯ̀͞.̷͔̺̩̞̹̝̜̤ͮ̆̔̽̋ͨ̉͋̈́̋̂ͤ͒̉͌̓͡.̶̡̃͒͋͛̈́̀̚͝҉̤̦̰̟͉͖̭̝͍̦̺͖̳͕̳̮̜ͅ.̛͈̲͇͓̯̥̘͕̹͕̞̮̹̜̭̉ͦ̈́ͯ̌ͤ̍̔̈́́ͮ̀̓̈́̊̆̃̓ͪͅ.̸̢͎̣͉̥͍͎̩͈̜̞̫̪̻̭͍̿̀̾̌̽ͥͥ̓̈͢.̴̞̜̰̯̪͎̪̱̯̫̬̘͎̗̪͖̪͑̆̆ͤ̋ͯ̄̾͗̉ͭͥ͂̈́͗̚̕͡͠.ͨͥ̾̉͆ͬ̀ͬ̔̋̐̄͐ͩ̌́ͧ́͏͍̠͈̬͖̥̦̺̮̠̲̗̰̰̟̬́͝.̢̨̟̺͍̖͉̥̻͙̜͇̉͂̽͛̌ͫͩͮͦ͒͘.͙̩̝̹̿͌̌ͭͦͩ̃́ͧ̋ͤ͡ͅ.̢͆͐͊͂ͣ͒ͭ̔ͦ̂̒̂͌͗̊͊͘͡͠͏̰̮̦̯̪͙.̵̱̺͕̥̭͉͍̯̰̝̠͛̓̄̏ͧ̄ͣ́ͣ̂͐͊̑̇ͬ͐̐̚͝ͅ.̢̺̤͖͓̯͇̗̟͉̼͗̎ͭͬ̋͢.̴̧̛̟̤̤̤͕͖̩̞̯̯͕͈͔̩̠͈̣ͨͬͩͤ͆̄̈́͋̎̔͡.̢̙̫͚̻͖̹̳̫͕̺̂͒̓̿͐̓͒͋̀̚̕͝ͅ.̟͖͕̫̖̪̫̩̲͇͇͇̖͎̍̎́ͨ̊ͤ͂̾͋̏ͥ͡.̷̱̹̣̳̦̾̎̾ͬ̑͗ͣ̒̏̄̍͘͘.̴̧̫̬̻̲̪̙͇̙̅͑̅̉͋̏̾̀ͪ̎ͩ͑̋ͪ̂ͫ̒́͡.̶̩̭͖̫̪̺͖͉̝̟̙̠̥̟̘̓ͯ̒̏̉̍ͭͩ̑͋͗̎̓͆̋̈́͊̌̀̚͜͟͡ͅ.̢͇̠̳̦̟̳͚̣̫̲̭͔̘̞͎͇̉̀̾͊͟͡.̜͉̯̙͍̪̫̥͉̣͔̼̯̜͎͎̊̉ͭ̌̄̏̉̕͡.̡ͭ̽́̊̔͛͐ͤ̏̀͡҉̶̭̝̠̠.̣̲͚̫̩͈͖̮͓̜͊̅͋ͤ̂͑̑͢͜.̷̧̛̹̝̞͓̊̔ͮ͌̽ͬ͛̔̚͠ͅ .̷̣̣̟̝͔̥̹̭̖̣ͣ̀̽ͪ̒̑ͯ̍̓̍̈́ͭ̉͐̾͛̀̀̚͜͠.̈́̈̊̂̒҉̴̛̪̭͍̙̜̤͎̖͈̖̗̼̬̰͍̗͔͝.̎̾̔͊ͦͩ̂̊̚͏͏́̀͏͈͔̱͇̩͈̟͉͓̻͔.̛͓̟͎̜̻̠̲̘̰͚̦̙͇̯̃͒ͩͦ̋̓̒͋̚͜.ͧͭ̓ͣ͏̵̼͕͈̺̳̤̠͈͎̤̠̥̯̬̞͇.ͣ͆̈͆͑̍͗̀͏̡̧̣̣̜̭̤̩̳̯̮̙͕̩͙.̴̢̧̳͉̹͚͚̬͖̙͎̼͉̺͕̿ͧ̾̓̀ͪ̔̎̔ͮ̄̈̐ͤ̊̚͟.̵̧̛͇̣͔̥̟͍̞͍̻̫̯̫͕͔̔͗̉̓̌̌ͦ͞͡.̍̈́̔ͬ̏́̊̿̂͛̊͂͋̌́͏̷̖̣̮̲̪͇̜.̯̝̪̜̼̦͍̪̲̝̮̗͕̝̱̖̮̌̒̓ͧ̂̐́͗́.̸͑̏̊̒̆̊̾̐͗̆ͨ͞҉͏҉̯̣̭̱̣̙̲̭͉̘̝̼̜͎̹̦̟.̵̢̰̣̖̻̝͖̭̹̞̙͍̫̈́̾͌͂ͭͨ͐ͣͬ͒̈͒ͪͨ̚͟͜ͅ.̶̸͕͙̟͎͔̟̰͙̯̜̖͇̗̳̼͊̾̓͋ͫͨͫ̊ͩ̽ͭ̑͟͝.̑ͨ͑̀̿̇ͥ̄̊҉̸̪̟̖̘̼̲̟͔̬͔̖̻̘̜͔̥̳.̳̣̜̬̹͖͙͙̮̻̗̮̪͈̫͂̑̎̇ͨ̎̃͛͌̀́̕͢͝.̲̬͉̣͍̤̘̫̠̠͛̄ͬ͐̍͘͡.ͫ͗̎͛̀ͦ͊ͬ̒̆͑͌̀҉͔̠̫̣̱̲̣͍͍.̷͓̰̳͇̫̦̼̤̍ͪ̃ͤͮ̾ͬ͝͝.̧͔̱̹͔̩̖̤̘̙͈̭̲̤̪͈͎̙̹̎̍̂̃̈́ͣ̓͐͛ͫͨͨ͆͑͐͗͟͜͢.̊̐̅ͫͬ̔̒ͥ̋̽ͭ̅̔̏̉͂ͦ̊͏̛̥̗̫͍͚̺̟̭̼̺̜͍.̡̩̙͖͎͚̜̟̤̟͚̦͌̈́̇́̀͗ͧ̐̌͑̔ͭ̐ͨ̌̉̎ͭ̚͢͟͟͠.̛̥͚̠̞͔͓̻͕͔͖̲͈͔̬̈̅̃̒͛́͞͠.̍̾̂̍ͩ̈̍̍͌͆̍ͣ̆̎͞͏̡̬̲͕̣̩͍̺̱̭͔̻̤̼͍̫̕͡.̄͑ͥ͗̋͒͒͏̵̢̠̹̮̼̰̕.̬̦̳͙͍̮̱̜̖̼̜̬͗̉ͨͣ̕͝.̸̨͈̠̲̭̤̦̯̪̘̯̟̫͇͈̟͓̦̠̞ͯ̋͒̊ͧ͆̍̾̉͌.̸̤̱̙̠̝̪̹̯̱͕̤̘̩͇̀͒͛ͯ̀̀͜͢͞.̧̓̌̀ͯ̂̌̒҉̸̡̦͇̙͔̤̲͇̭̤̼͈̙͓͚̬.̴̷̘̦͚̯̼̠̹͈̠͍̦͓ͨͩͧͬ̾ͅ.̢̛̙͍̙̼͉͉̖͇͍͓͇̹̺̏͋͐̂͑ͣ̋ͣ͝͡.̸̷̧̨͎̖̰̭͈̳͚̮͓̟̼̿̅͋̇̐̃ͭͧ̃̈́͒̚.̡͉̱͈͔̞̇̎ͬ̂̏̀̀͘͝͡.̛̖̞̗̦̪̳̝̜̳͓̯̼̯̝ͪ̓̾ͤͫ̕͜͟.̷ͤͣ̽̃̋̃́ͮ̑̈͊̆͗ͯ̓ͫ͜͝҉̻̭̼͉͙͚̭̜.̵̦̬̙͈̻̘̥̪͉͚͈̮̻̤̹̂ͬ͂́ͣͦ͛͒̏ͩ͠.̢͌͑̈́̑̋̄͏̹̹̖̪̼̹̟͓.̶̢̹̣̯̲̬͖ͩ͊̏͐͒͑͑ͧͫ̓͞.̋̔̂̑͡҉̛̩̘̯̣͕̥̼͉͜.̷̩̯̖̱̱̋͋̉̾̓͒̉̅͛ͯ̾̀͝.̴̘̟̝̻̺̲̲̘̮̮̟̟̳̺̞̤ͫ̔͌̉̋͛̽̔̿̐̈́ͤ͗ͬ.̸̡̖̳̬͉̟͓̺͕̘̑ͮ̐̍̆̑̍̿̆ͦ́̉͊͐̆͌̈́̿ͤ.̵̻̣̙ͤ̐͗̑̃́͡͠͠.̨̡̜̳̱̜̳͉̲͛ͦ̉͑̿̒͆ͭͯ̓̿ͩͯ̓ͥ͘͠ .̳͕̞͈̜̖̹̰͓̱̠͚̤͔̹͓ͯ̄͌̾̿ͪ̄̀͟͠ͅ.͎̟͕̖̦̪̺̰̥̱̯̲̣͑͒̆̆͆ͩ̇ͮ̚̕͢͡ͅ.̧̈̐̈̂̄͏͉͈̥̰̞̗̱͍̫̹͉̩̱̜̗͎̜͓.̶̭̩̹̺̹̥̺̣̠̻͙͎̭͚͉̯͔̗̊̑̐̀.̧̡͓̟̟͎̗̩͔͙̑̏̀̈́ͤ̃̋̈.̂ͨ͋̽͊̋̐̽ͫ̔̉҉̛͓̞͓̰̤̻͔̱̘͔̟͢.ͯͭ̔̄͊̅̌̄͛ͩͩ̂̚͏̛̫̠̠̻̳̩͉̼̭͚͍͍̼̤̲̟͍͖͟͝.̨̜̙̪͎̹̘̫ͬ̍̋́̈̾̇̾̐ͭͩ̾̄̍͢ͅ.̧̰̘̯͕̪͇͕̌̾ͮ̑̎ͭ͛͝.̸̛̘̲͕̪̝̖͙̠̳̣͔̗̱͍̮̩̋ͬͪ̆ͮͦ̅͂̌̉̄͗ͮ̾ͬ̄̚͜͞͝.̢̬̦͈̝̗̺̤̔́ͣ̿̃͒͗̚͝.ͮ̋̏̈́̆ͨ͐ͬͫ͂͏͏̴̮̙̘̹͟͟.̐̇̊̀̂̌̽͛̍̊̃͊̿͊̏̕͏̷̢̦̖̮͈̘̻̥̠̺̗̗̣͡.̸̵̵̧̢̞͈̻̭̟͉̬̤̠̰̾̾ͮ̍̈ͭ͗̽ͭ̿̊͗͗̋ͣ̉̽.̸̷̴̤̦͇̣̪͇̠́̎̉̒ͧͬ͠͡.̸͚̘̮̝͐͗ͫ̈̒̍̋̆̐̋ͨ.̷̲̻͙̹̳̹̖̏̿̅ͯ̀̆.̷͙̖̥̲̠̤̥̼̠̳͍̗̘̙̘̞̗͈̾͋̅̈ͤ̅ͩͯ͂ͬ̇̊͑͊ͨͭ̋͆̚.̴͓͎̟͕̈́̏͛͌͌̑̾͐̔̆̂ͨͧͯ̿͑͂ͥ̒͡͡.̢͓̻̰̯̟̜̥̥͙̝̼̱̩̗̣̽ͨ͐̽͐̉̆͞.̧͓̣̹̯̭̠̺͕̱̅̂̋̇̍̉̽ͦ̈̓ͬ͂̚͘͞ͅ.̴̮̜̯̘̻̙͈̏̊̓͒̕.̨̡̡̠͓̝̜̯͚͓͉͙̜̗͔͔̈̏̿ͥͯ̉̍̔̚̚͜͜.̑̎͊̃̒̈̌̚͏̴̧̭̮͓̪͍̦̝̹̟̤͎͓̟̭̫͓̰͠.̦͙̠̝̰͇͇̞͖̟̯̪̮̥̺̘̰̥̪̓̅̀̐̕͜.̡ͣͩ̀ͫͨ̊͛ͬ͛̋̈́̄ͮ͋͏҉̣̘̮̩̪̀͜ͅ.ͮ̿ͪ̚̚͏̵̻̻̳̯̙͔̘.̶̧̦̹̪͈̦̤̟̯̊̓ͧͣ̑̅́ͧͭͨ̂̏ͨͦ̔͑ͦ͘͟͜.̹͔̭͓̖̼̗̩̗̫̥̞̲̭̀͋͒̐̒͆̎̌̌̋͋̎̀̔͛͜͞͡͡͞.ͨ͌ͥͦ̆ͥ̇̃̆ͭ̀͗̎͂͏̠̹̲̗̫̮͔̰̪̭̺̜̤̤̙́͘͜ͅ.̲̠͍̝͚̼͉̤̏ͪ̈́̎̄̌ͩ̽ͫ̓̌͊̓ͤ̃̈͒̀͜͞.̧̪̥̱͕̜̖̹̻͙̗̍ͯ̐͐͌̐̆̄̽̉̾ͭͯ͐̓̎̑́.̵̨̡̛̣͚̜̘̞͈̯̠̜̮̮̰̠̹̪ͧ̀̓̈́ͯͦ.̴̢͓̺̪͈̙͇̓͛̌̌̀͋̄͒̔͐̍̓̿͘͡.̉̀̓̋̔̌̾̈́ͤ͂̕͠͏̴͕̙͙̞̳͚͖̳̤̻̼͙͓̪̣ͅ.̸̙̗̮̱̗̠̞͇̳̲̓̉̀̄͊̇ͮ̏̃̿̓̑̈́̂͊͗ͮͬ͠.̡͗ͦ͗̊̿̄ͮ͂ͧͧ͝҉̦̤͚̩̦̳͍̺͞ͅ.͈̥̖̺̳͙̺̫̫̍ͪͨ͊̓͌̃̀́̕̕͠.̛͍̹̰̪̤͚̟̗̯̲͖͌̎̊ͪͨ͢͟ͅ.̺͚̭͕͓̟̬̼̠͈̈̐ͫ̔̀ͣͧ͂͂̆̋͗͌͂͂ͪ͐ͤ̀͘.͕̩͚͍̼͓̉̆͛̃̕͢.͐ͮ̉ͫ͛ͯͦ̎ͭ͐̀҉̶͚͈͈̖͕̮͕̳̩̤͈̲̯̮͓̤.̿ͧ̊́̐҉̸̡͈̟͚̖͖̜̰͇̗̳̘̼͇̦̲͕̕͟ͅͅͅ.ͩ̂ͭ̌̆ͯ̒͊͂͑̍͏̢̣̲̹̹͙͉̠̮͍͇̥̪̦͟ͅ.̷̧͇̹̭̭̱̜̮̬̼̻̈́ͦ͐͑ͧ̏ͪͬͮ̑͐ͦ̐̊̒̅ͧ͛͞ͅ.̓̈͛̃͂ͪ̎͊͛ͪ̉̏̆̋̄ͭ͜͏̱̺̣͉̫͕̩̻͓̮̞̻̥͈̘̝̳.̵͖͚̞̮̠̻̠̘̪̱̰̐̿ͨ̓̓͆ͮ͌̏ͮ́͘ͅͅ.̞͚̘̳̯̰͈͉ͥ͛̌̾̍̄́́͟͡.̸̵̧̦̥̬̯̣̜͖͈͚͎̆̊ͤͧ͂̌̄̐͛̇ͩ̓̕͡.͋͒̉̆͊ͣ̃̐̔̓ͯ̕͏̷͕͈̗̲͔̲.̶̛͈̰̰͍̫̠̟̘̣̳̼̫̱͖̓̆̆̌ͭ̌ͥ̄̍̊̈̀͠ͅ.̷͍̜͔̖̤̗̖̣̮͕̓̌ͧ̇͐ͥͥͭ̈̎͛͗̐ͬ͟ͅ .ͪ̽̍ͮͤ̋̔ͪ̽ͤ́̇̽̉͒̐ͦ҉̶̡̛̩͕̳͇̲̪͕͇͖̭̹̙̘̯̤̳̬͔.̵̢̡̻̘͈̮̬͕͚͛̔̐̇͘͝.̶̮̤̣̝̙͔̣͍̝̟̞̱͙̱̤̘̜͉̅̽͆̿ͫ̑̾͆̏̇̐ͤͤ͋͞.̸͉̟̜̪̥͔͎͎̞̺̫̤̪̀͐͂͒̇͘͘͢ͅ.̌̂̈̏͗͌͑̿̆ͦͣ̄̔͠҉̶҉̣͇̥̜̻͚͉̭͉͉̫̹̩̰͎̖͎̩̜.͇͉̻̞̂̒̄̅̒͗̈̄̚͢͡ͅ.̵͉̭̺̺͓̝͖̩̱̞͕̝̘̦̳̯̱̉̊̓̌̈̂̒ͯ̀ͧͩ͂̿͟.̷̞̼͚̫̩͉̳̣̞̖̘̲͓̰̦͖͊͑ͩ́̀̀͢.̢̰͙͍̻̳͇͓̼̺̗͔͓̓ͩ̈ͦ͜ͅ.̧͖̟̗̳̘̜̪͍͕̯͇̯̗͈̙͈̫͂ͨ̐͑̾͌̀͟ͅ.͈͓̞̟̩͓̞̻̝̘̫̩̮͍̩̞̫͚̃̂̆ͩ̍ͭ̋͒̈́̑̑̕.̎ͧ̍ͥ̓̂͌͢͠҉̵͉̖̱̜̬̼̱̪ͅ.͈̲̫̼̰̭̬̺̯̭̪̫̰ͭ͒̿͂͛̽̇̓̍͟͜ͅ.̵͚̟̦̼̯̩̳̱̻͕̹̜̰̫̞̟̙͐̔͒͂̽̐̓̔͌̀͡ͅ.̵̧̣̳̻͙̥̯̳̞͎ͭͯ̈́ͯ́̊ͫ͐̃̈́ͫ͒̑͛ͮ͑ͮ̚.̴̶̻̦͓̠̱̗̮̝̼͉͍̮͂͂̒̿̒͊̌̏ͦ̔̚͘͟͟.̡̠͎̙̠͉̳͔̖͔ͭ͊̽̇ͭͯͣ̅ͣ̑͑͑͢͢.̴̶͈̫̳̫̟͇͔̙̩͙̝̩̗̤͎̅̃ͩ̾ͣͅ.̂͛́͗͐ͪ́̕̕͝͏̠̳̠̭̰̼͎̠͓.͚̯͇͙̠̘̳̫̘̱̉͌ͪ̒͂ͭ̋̏͋̌̔́͢͡.̷̱̭͍̤̙̥̔ͦ̄ͧ̄̈͢͢.̛̯̹̞̗͎͙̝͔̪̥̳ͪͩ̐͌ͧ̉̆ͮͭ͛̎ͥ͑ͭ̏͆̾͡ͅ.̶̲͔̣͍͎̤̖̜̠͔̱̟͈̳̔͋ͨͪ̅͊̍͊̃͒̇̒ͬ̓̃̿͠.̎̓ͯ͆͑̑̊ͯͨͬ͛̂ͦ͏̢̟͙̰̩͈͚̻̰̮̭̠̜̟̠̱̤͡.̶̧̢̞̠̻̞̯̤ͣ̿́͐̎̔̔̏̾̑̂.͉̲̦̫͙̖̱̭͐͋͗̌̊͋̅̈́͂͝͞.̱͎̝̪̜̣̮̯̫̬̖̳̻̍̊ͮ͑̅͐̈́͌͆̓̀͠.̯̻̝͖ͩ̇̔͐̀̏ͨͮͮ̏ͮ̌ͥͫ͜.̵ͩ͆̆̐̅̑͏̵̧̝͇͕͓͚͓͕͍̹̣̘͙̪̩͍̘͟ͅ.̍̿̐̋͏̶͚̳̭͓͎.̢̑ͥͫ̋ͥ͒͂ͭͮ̂̌̔̐̃͘͝҉̻̤̥̺͇͔̮̞̝̤̳.̐ͯ̍̏͐̏ͭ̈͜҉͇͙͖̬̣͇͕̹͖ͅ.̔̑ͭ̿̂̽̉̓ͫ͑̓̍͘͏̦̣͚̘̘͚̻̖̫͎̲̗͕͉̹̮̫̺͚͞͝.̴̷̛͉͙̠̖͓̳̯̖̠̣̳̓͌̄͛̊ͭ.̡̛̻͍̪̗̞̟̫͎̳͍̰̅͋ͨ̏͗͒͑̅ͮ̆.͉̲̣̫̯̬͇͉͕̹̝̘̤͍̹̠̳̺͑̐̓̿ͮͮͨ̏̑͒͢͡ͅ.͂̌̅ͤ́̒͒̋͗ͤ̐̓ͬ̒͌ͥͦͯ͏̛͚̬̦͢ͅ.̈̿̉̓̌͏̷̨̺͍̞̝͉ͅ.̢̟̱̹̺̻̲̹̩̯̼̣͈̹̬͙͓̆͒ͯͥ̃͒̉͌̓̃ͯ͘͘͟ͅ.̢̡͍̩̞̼̮͔̳ͯͣ̅ͤ̿́.̸̩̝͂̏́̐̑ͫ̈́ͭ̓̎̓̀ͅ.̷̨̗͍͍̤̝̯̥͇̙̼͙͉ͬ̄ͨ̓͌͆ͫ͆̎ͤ͛̈̉ͥ̓̍̃͘.̽͑ͮ͌͘͏̸̵̳̘̼͉̻́ͅ.̷̛̦͚̣͍̟̂̑̓̍̄͋͛̏̑ͥ͐͌̿͋͝͡͞.̺̩̤̟̞̭̗͖͓̪̰͍ͫ̾ͤͨ͛ͫ̓͌͂͟͝.̶̸͎̠̝̤̩͈̱͒ͧͯ̎̋͊ͭͧ̋̏͋ͮ͌͑͢.̴̶̟̳̠̞̦͚̣ͫ̐́ͭ͛͘.̷͙̺ͧ̓ͦͯ͋ͧ̕͢͜͠ͅ.̨̛̬̦̦̜̠̗͍͖̠͎͖ͮ̎͒͗̐̀͌͊͗̑̒̒̍̈ͪ̾́̚͘̕ .̢͓͉̦̻͍̥̼̤̙̳̪ͧ̄̇͆̉̓̓ͥͯͭ̿̽ͧ͢.̵̡̧̳͓̼̻͓̥͕̟̩̂ͬ̄͊ͯ̕.̵̨͉̞̗̥̭ͥͯͤ̏ͬ͊ͦ̀͞͡.̴̟̪̪̗̺̬̲͈͉̦̅ͪ͐ͨ̅ͫ̆͝.̴̨̺͎̗̦̭͇̭͚͈̩̬̙̪̊̒ͪ̽͑͠͡.̶̧̡̺͓̯̖̺͓̺̬̤̥̪̘̲̬̯̼͂̒͒̐̿ͬ̅͂͋̋̈́̚͠.͖̯̝̹̽̐̇̀̕͝.̡́̋̄̿̋̓̔ͨ͂̉́ͪͤͯ̾̚͟͝҉̛͖͍̞̙͙̮̙̟̫̯̯̝̣̰̱͓̹ͅ.ͭͣ̒̇͊ͪ̾̎̎͗̏͆ͭ̔͘͏͚̗̲͓.̧́ͧ̎ͫͭ̐̓̿̊̚͞͠҉̹̬̹̜̥̰͈̮̖.͙̤̞̠͕͎̩ͦ̉̌̔͞͠.̨̱͕̺͚̭͎͚̙͍̘̭͓̜̫̲̼͖͂̒ͦ̀.̏͒ͪ̀̀҉̧͕͙̠̘͚͚̯̭̼̹.̴͔͔̰̺͖̫̮̞̜̘̥̱̥̻̖ͫ̍̈́͊̈́̃ͥͩ͛̏̔̔̅͆ͨ̃̚̕̕͢.̧̛̰̲͓̜̞̫̰͖̭͚ͪ͛̃ͭ̏͐͊ͧ͛͐̋́̿ͣͨͮ̈̒͜.̵̛̘̻͇͕̲̯̗͈͙̉ͭ̂͌ͣ̀͞.̸̳̩̯͇͎͙͚͕̖̣͚̳̫͔͖͒̓̇̿̕.̣̞̳͇̘͈ͦ̐̌ͭͭ̓ͩ͗͐ͫ̿ͤ͋̐̚͜͠ͅ.̢̄͋̄ͬ̂̎̏̈͂̄̒̏ͬ̾͌͋̚҉̛͍̥̭͉̞̖̱̭̮̗̦̝̯.̵͈̘̘͖̗̠̣͔̱̬͎̮͈̤̽̾̆͒̆̈́͐̿̍̏̐̄͜.̡͓͙̘̬̳͕̗͍̫̗̥͓͙̭̎̇ͮ̅̂ͣ̍ͭͨ̈̈̋͛ͣ͢.̸̾̎͌̆͏̶̭͇̫̼̥̪̭̰̞̜̮͉̲̜̗͖̜͓́͜.̷̴͖͉̙̫͍̩̤̙̪̭̗̟̥͍̞̮̓́ͤ͋͋̋ͅ.͌̃ͫ͌̆̉ͣͥ̄̚҉͚̲̣͢.̡͛̃̓̊̏̈ͨ̋̒҉̧҉̲̗̥̤̝̬̼͕͖̝͉.̶̨̪̮̠̞̪̣̺̖̍̍ͦ̿͐̿ͨ͐̽͐̆̈́̀͢͠.̷̨̭̝͉͓͍̰̙̤̪͙̻̖̫̭̥͍͙̞̬̍̆ͩ͑͋̔ͦ̏̍́ͮ̅̍̀͘͡.̵͖̹͚͓̠̱̬̥͔̈̋͌̓͘ͅ.͊ͨͥ̽ͤ̉ͤͧ͆ͬ̈ͥͫͭ̇̃ͦ͂͏͘҉̲̞͚͉̱̹͞.̷̬̝̺̹̙̣̙̠̤̎͊̀̔̐͂̎ͦ̓̓͘͠͠.̷͍̣͉̻͍ͣ͛͛̃̎̾ͭͧͤ͗̚̚͜.̵̸̻̮̻̼̙̙̗̰̖̦̘̩̈́̃ͭͥ̓ͣ͢͢͝.̶̢̺͓͍̘̼̪̻̩͓̭̾̾ͭ̚͠ͅ.̡̛̙͕͙̱̦͉͓͇̥̂̂̾̈̌̊̂̄͐́̐ͬͧ͐̀.̷̴̢̤̲͈͔̗̙̣̹̝͓̼͓̹̮̂̒̇̈́̀̽̇͒́ͨ̍ͧͧ̿ͭ͟.̨̰͓͈͈̪̣̔̔̃̓̓̾̒̊͘͟͞.̡͈͎̤͖͕̱̣̯̪̯̝̥̯͚͈̞̅̾ͯͤ̏ͨ͑ͩ̇̃͂́͑͜.͌̔ͪ̄͌͏̷̧̫̫͍͇̯̤̫̗̫̤͎̙̹̲͍͞ͅ.̧̯̭̭̭̺̀͒̑ͭ͊̍͂̌̂͡.̈ͩ̊ͦ́̓ͦͦ̈̅̓ͨ̚͏͙̗͙̮̹͇̼̝̳̼̺̖́͜.̵̴̖͓̼̲̣̰͉̞͔̄̌ͭͯ̔ͧ̓̈̔̾ͯ̐̚͞ͅ.̴̥̖̝͕̲̘̥̞̝̠͇͖̪̱͉̰̇ͪͤ̍ͣ̾̊̓ͩ̉̊̉ͭ͊͊̊̓́̀͞͠ͅ.̺̹̜̹̰̣͊͗̓̽͊͆͒ͥ̀ͅ .̑̇̀ͮ́ͬ̾̆̋ͩͬ̓̑̽͟҉͙͙͓̰̯̺͕̩̖̳̫̘͉͇̱̮ͅ.̴̢̝̩̱̱̬̲͓̘͚͈̆̋ͯ̾̍̄͢͟͞ͅ.͇͙̓͐̐ͮ̓͒ͬ̉͌̓̐̈́͡ͅ.̢̛͖͓̳̪͕̰̟̤̹̻̭̼̬͇̥̖͎̲̩͌̾ͨͪ.̩̝̤͌̽̉̅̾́̓̀̐̂͐̔̏̔͆͒ͨ̈̀ͅ.̫͓̭̘̗̘̥͇͍̰͖͚̾͛͆̈́̊͌͑̚͞.̷̽ͭ̈̽̈́̇̉͛͌̒̿͛̽͗̓̑҉͙͕̳̳̞͇̪̝̘̬͔̮͈ͅ.̛͓̯͚̖̖̯̬͈̘͙ͬ͒ͨ̄̒ͭ͂̃̂͑́̊͊̏̋ͯ͠.̨ͣ͊̿̐͛̏͛ͥ́̉̑̊͌̐ͭ̾̔͢͢͟҉̬̗̹̙̗̣͚̪͕͔͇̼.̷̼͖̲͍̓͛̍̉͌̀͝.̴͚̹̤̘̙̎̋̈̈́̽̔̓͟.̩̩͔͕̲̹̳̫̙̲̹ͮ̐̓̋͛ͯ͌̓ͮͨ̋͌ͯ͟͢͡.̑̑́ͫ͆҉̭͙̟̟̘̙̭͉̬̭͡ͅ.̢̳̤̠̹̝̙̠̮͉͂ͨ͐̽̆͂́͝.̸ͧͯ̊͋̔̒̒ͮ̑͐ͣͨ́̀̕҉͉͓̩̗̖͎͓̻̰̣̱͈̳͍.̨̧̻͉͉̯͓̦͉̳ͤ͋̆̓͘.̵̶͍̪̙͈̳̭̥̔ͥ̇̕͟.̶̷͓̳͈̳̜̫̣͈̬̭̖̦̻̪͎ͭ́͗̏͘͞͞ͅͅͅ.̷̸ͯͮ͌̒͐̑̃̐͢͏̱̙̜͚̻̱̗̠̜͡.̴̡͍͎̖̲̦̲̲͖̱͓̼̗͉̤̹͕͍̗̊́̾ͣ̌̆̂̓́.̛̦̣͖̗̼͚̥͉͕͉̻ͩͯ͂͐ͥ͋̽ͭ͊ͣ̄ͥͤ̊͌̚͘͠.̧̡͉̤̻͖͈̜̳̦̘͔̯̺̖̞̻͇ͣ̐͒̓̊ͥ͞͞ͅ.̶̡̤̥̞͙̝̟̖̖̳̲̭̩̜̮͛ͥ͑̉̎̈̎͋̐̈́̍͋̒̽̂̍̀͘͜.̢̫̙͉̤̲̫̳͍̽̋̅̑̋ͦͬ̂̆͂̔͑̐̓͋ͮ͡.̀̓̽ͥͯ͘͝҉͖̬̪̗̼̻̻͉͎̠̩.̶̭͈̱̝̩̦͔͙̪̦̘͓̦̭͓̭ͯ̍̋̎̅̈́ͯ̒͆̇́͟͠͞ͅ.̸̡̨̬̺̣̺͍̻̮̯̫̞̭̥̭̬͙̟̔̿̌́.̼̱̯͎͈͉̯̫͔̥͉͓͋̀͒̃̈̏̏̄ͥ̾̀͋́ͦ͑̓̽͆̕.̡̓̑͑̆ͮͧ̇͆̍̂̎̓̈́̈̿͟͏̼̤͙͓͕͖̘̱͖͈̰̤̩̩͡.̛ͬͬ͐ͨ̒̚҉̸̫̗͙̦̕.̥̜͙͍͉̝͉̝̃͐̍ͪ̅̏̄ͫͫ̀̀ͫ͗͜͜.̢̧̛͈͇̘̘̱͎͙̥̳̜̱ͬ̌͛̌̉̊.̗̼̣͍̻̭̠͉̠̹̳͎̰̭͚̟͙́̈́ͥ̔̿ͪ̀̚͜.̸̧̰̩̬͖̹͕̳̥̘̫̲͖̩ͦͬ̐ͤ̋̎ͣͯ̐̍ͥ̅ͤ͊ͤ̆ͤ͟͝ͅ.̴̴̨̣̻͚͓͚̣̀ͬ͊ͩ͛ͮ̀͗̓́͜.̴̨̭͍̜̰̤̠͍͔̼̼̮̖͈̘̖͍̮̒ͤͦ̀̈́́͞.̶̢̢̩͓̖͓͍̟̭͕̼̰̝̏̈͆̈́̔͠.̸̡̲̥̯̭͈̰̙̼̯̣̺̼͕̜̫̪̳̫̿ͥ͋͐̋̓ͤ̀̌͂͑̈̊̓̓̑̉̚͝͠ͅ.̢̲̱̗͚̻͉͖̞̯͇̥̥͔̥̄̽͌͆͆́ͧ͑͒͋͒ͩͪͪͯ͘͜͞.̛̃͐̏̄̑̄̽̈́͗̓̚͘͜҉̧͇̪̩̣̟͕͔͕̤͚̩͖͎͙̺̠.̡̛͍̖̣͖̹͕̦ͣ͐ͯ̎͐ͩͯ̃̋̐ͫ͛̎̃ͬ̊̏̓̽́́ͅ.̵̷̛͙͎͓̦̙̟̬̪ͨͥ͋ͭ̃͑̑ͦ̑̃̋̿ͬ̈́͂̓̊.̵̦͍̣͎̋̌̆̑̾͋̏̌̎ͩ͘͠ .̴̵̞̮̲͓͔̗͓̩̖̙̤̼ͮ͋ͫ͌̈́͗̎̈͢͠.̨͕͚̲͓͓͎͔̪̯̬̥͖̫̯́ͭ̈́ͦ̍͗͋̎ͣ̉̉̋͢͝.̧̡͎͈͍̲̥͔̩̗̑ͤ̎͂̈̐ͮ̌ͫͬ̽.̡̘̯͎̗̦̝̺̳̻̲͓͎̲̣̪̦͚ͩ̓̏ͦ̌ͯ̽ͤͯ́͊̌ͮ̐ͪ͆̌̾͆̕.̸̡̙̞̹̞̳̖͌͒̓̀ͥ̊̐̚̚͢͡͡.͈̟̼̤̻̱̭̼̰͖̦̓ͯ̌͒̎̏ͯ̿͜͞.̶̨̟̠̟͎ͩ̈͆̿̄ͥ͘͜͢.̵̶̬̼̪͇͚͕͙̝̰̼̬͖͕̟̗̬̠̪̔ͥ́̄ͭ̀̎ͤͨ̓ͩͫ̚.̰͚͈͉̠ͦ̅ͩ̊ͨ̃͒ͪͩ͋̾ͮ͘͟͝.̨̤̙̞̳̟̥͇̣͊̎̋̈̂̋̅͛ͣͭ͆̔̽̌̃̎͜.̴̸̆̀̎͊ͧ̎ͫ̽̐̀̕͏͍̬̪̪̖̟̱̩̱̮͓̫̯͖͍̩.̨̛̣̩̲̞̮͛̐͂̃͑̾̋̆̾ͮ̅ͣ̔̍̍̂ͩ̚͟͞͝.̸̸̯̝̬͔̘̙̯͚͖̜̠̜͉̒̾ͭͭ́ͣͮ̈̏̾ͥ̇̌̀ͩ̓̚̕͟͢.̨̻̗̣̭̻͙̥̪̠͍̹̞̲͈̉ͤ̇̄̀ͅ.̧̬͓̟̝͙̖̣͓̭̩̱̫̹̰̝̰̳͕̭̃̔͊ͧ̄̌ͣ̐ͧ͑͋̅ͭ̒̿ͤ̀ͣͨ͟͞͡.̨̘͖͙̜̏̾͆̍͂̐̈́͜͝.̨̛̠̯̪̬̮͎͖̦͕͚̃̐̐̉̓́ͮͭ͐́̌͛̚͢ͅ.ͪ̈̐̋͆҉̷̷̷̨͈̙̤͍.ͩ̿̿ͤ̓ͪͭ̅ͦ̔̈́̂͊ͦ͋̚͏͕̞̞̻̟̳͇̳̻̳͍̝͕̀.̑̇̌̏͂͋̃̓ͣ҉̷̣͇͙̳̱͉̬̘̗͉̖̗̺̹̹͎̣̟͞.̍͐ͯ̈́ͨ̚͜҉̨͙͚̝̻̟̰̀.͖͉̰͚͋̍̑̀́ͩ̽̀̋͊̅͗ͤ̓͠.̷̰̠͖͖̦̤̭̩̟̯̾̓̉̏ͣ̌̀̚͠.̢̹̱͖͕̙̮͖͕͚͔̟̝͓̜ͮ̉̽ͩ̌̂̍ͪ͛ͫͮͭ̉̂ͦ̋͋̌͜.͌̿̒́ͥͮ͏̴̨̡̮͖̣̗̰̠̖̱̲̘̲̭͕͈̝̹ͅͅ.̷̨͓͇͓̪͈͈̫̝͖͕̦̥͎͍̬̀ͤͮͪ̆͛̕͘.̨̜͈͇̱̬̰̟̱̮͈̤̙̫̇̾̈̏̆̂̏͠.̢̈́́̏̒̏͂ͨ̋̇̄̔̇ͩ̅ͧͤ͢҉̻̩͉̬̙̬͍̜̖͔̥͓̺̪̼̟͞.̹̘̦̮̜̭̞̰̟̝̭̬͔̦͓ͥͪ̏̌͐ͬ̇͢͞.̸̸̡͔̪͇̮̦̫̭̟͔͍̤͉̦̯̰͇̂̑͆͌̉ͭ̅̇̅̉ͭ͐̅̍͐̏̀.̷͔̹̰̹͖̹̞̪̤͆̍̒ͯ̎͘͝͠.̝̼̮̰̳ͯͪ́̎͆͛͆͢͜͞.̸̨͕̹̟͉͈̤̘̖̭͚̫̮̝͈̲̙̰̪͆̓̎̿ͭ͑ͩͩ̍͊͌̈̇͑.̢̱̻͚̹̠͓̫̯͈̜̦͚̣̦͕͌̍̌̍̇̓̂̓̽ͪ̀̕͟.̨̼̮̦͎̞̒̌̈̌ͫͧ̅ͨ͘̕ͅ.̷̲̣̜̹͉̠̥̤̜͙̳̣̖̺͊ͮ͌̂͆͑̎͊͑̌͊̋͊ͪ́.̶̡̝̹̩̝̥̥̖̐̌ͧ́̚͟͠.̢̱͖͔͕͕̰̿͗̾ͩ̂ͩ͆͠.̷̷̢̱͕̺͇̍̃̒̀͗ͭ̐̒̔̃̃̉ͤ͊̀̕.̷̵̮͉̥͓͔̦̉́͒̒̓̄͛̉͋͋̓͂͋ͭ̆ͫ͞.̸̡̛̣͕͖̦̩͇̩̘̦̯̔̈́͆ͩͦ̓ͮͩͩ̄͢͡.͕̗̭̳̻̘̜̦̲̪̬̓̎̀̀͋͆̂̂́̆̉̓̐͊ͧ̓̂́͢͞.̨̨̤̲̼̜͉̻̪͉͓̞͕̜̗̗̬̓̽͛̓ͩ̏͌ͦ̈̆.̩̦̠̬́ͭ̅ͬ̈́͂ͧ̆̊̌̇͌͐̈͑͌͛͜͢͠͞.͖̭̰̭̞̜̖̳̮̮̗̇̇̾̂ͦͪ̿ͮ̆ͨ̅̄͘͠͞.́̎̀ͦͧ͊͏̣̣̲̝̹͖̙̞͟͞.̐͑͋͂͗̏҉҉̰̻̻͙̟̫̬̜̦ͅ.̡̹͚̱̙̘̩̜̼͇̹͕͍̘̘̞̺̮̪̆̾̂ͪ̄ͤ̑́͘.̛͇̜̖̟̟͓̲̳̼͍̬ͭ̽̓̈́̅ͯ̓̄ͥ͢͢͞ͅ .̴͚̰̣̰͕̫͙̗̪̯̥̪̮͎̺̯̦͎̦̐̄̔̄̈́ͣ̄ͯͣ͐̒́̎̏̚͞.̵̧̢̞̬̩̺̙͚̥̫̖̺̀̓̓̎̍̃͊̊͋̏͌̓͒ͥ.̶̷̧͓͇̟͍͈͕̍̊ͦͨ̇ͮͬ͐͛̃̋͌ͦͩ̏ͥ́̚͡.̷̏ͮͩͮ̓̐̆́͏̶̷̙͙͕̠͉̜͉̝̯.ͧ̐͂̽̎́͏̙̖̠͕̭͈͇͎͖̬͓̱̱͞ͅ.̢͓͈͖͎̯̙̦̬͓͍͚͑̈́̊̓ͮͬͪͦ͗͂̄͆̉̈ͪͦ̀̚͘͟.̧̱̤͚̈́͗ͧ̓̓̂ͨ͆̔̉͞͝.̸̵͎̣̖͕̫͈̝̺͍̝̺̤̪̘̩̣͉̹͋͐ͧ̈́̄̑̔̇͒͌ͦ́̿ͬ̓̓̂ͤ.̶̡͔̞͍͈̩̅́ͬͬ͒ͯͫ̋̉̀.ͫͦ̈́ͨ̄͑͐̿̌҉̡̯͎̰͚̣̪̼̠̳͜͠ͅ.̺͚̤̣͇̘̤̺̥͚̭̣̭̣̱̦̹ͤ̇ͯͨ́̆̄̅̄ͦ̾͑ͬ̒̂͛̀ͧ́̚͡.̶̣̫̤̫̠̉̏ͯ̄͂̅ͤͩ̒̓͂̍̌̄ͧ͛̿.̶̡̼̼̹͙̠̙̫͈͓̣͔͉̘̘̹̮̰̰̂̔͗̆͌̿̄ͨͬͥ̋͛ͯ̑͢͢͠.̒̍̔ͫ̔͏̕͠͠҉͖̝̲̫̳.̸̪̺̳͈̔͂̉̑ͦ̄ͨ̌̔̆̈̓̔̐̾̅̚̚̕.̷ͫ̈́̏͐͒͆̃̿̉͌͂̓̐̄̿̈́҉̶̤͚̰̹̼̙̭̖̺̬́.̧̆ͦ͑ͧ̅͑ͭ̓̇̿͐̓̆̓̓͛̓ͩ̚҉̤͍̼̳̥̟̱̜͖͇͍̖̥̰̠͉̦.̷̛̮̪̦͈̱̣̺̠̊̒̃̋ͭ̃̎ͦ̑̌͐ͣ́ͅ.̸̛̮̫̼̱̗̰͔͈̮̙̞̳͉̅͌͆͊̓̍̇̈ͦ͘͟.͇͖̻͉̹̥̳̲̤̼̜̩̩͍̰̦͛̓͑ͥͨ̅̀̄͋̂ͩ̇͌̉̌̀͡.̠̹̘̼̻̩̿̿͑̍̏͑̀͜͝.̵̷̜͙̪͎̭̮͇̟̩̼̳̲̭̮̟̘̝̾̆̍̒ͩͮͦ̄̎ͧ́ͯ̃͑̎͛ͫ͘͟ͅ.ͪ̃͛́ͦͤ̚͡͏̸̵̟͙͉̠̣̰̗ͅ.̭̺̩͔͎͓͓̞̲̼̲̓ͯͯ͂ͫ̅͒͐̈̓ͤ̃́͌ͯ͘͝.̃ͤ̊͆ͣ̀̉̚͏̷͙̣̲̝́.̰̯͕͍̦̣̩͙̙̻̞̺̪͍͍͎̙̘͂̔̽̎͆ͬ̋̿̄͘͟͟͝͡.̶̧̛̛̼̦̖̺̰̠̙̻̤͇͓̋ͯ͂͛ͤ̑͂̅̇̈́̊̔ͮ͘.̢͍̱̥͚̬̯̽͗̇̍ͤ̀͛͐ͩ͢.ͦ̒̅ͨ̋̒ͤ̾̈́͆̓̔҉̗̝͍̮̠̳͍͉̻̝̕.̴̛̙̟̣͓̗̠̰͉̮̓ͯͪͪ͌̓̊ͪͤ̕.̧̡̲̯̱̯̯̰̯̤͍̮̲̦̘͕͙͚͍̮ͫ̾̏̍̓ͭͣͥͬ̐̆.̛̱̝̼̱͙̝̪̟̰͖̗͖̗̗͎́ͣ̄̉ͫ̉̍̉̃̇͆̀͠ͅ.̴̸̢̛̯̺͍͖̑̌̓̌̍̚͝.̢̡̛̛̲̫̠̬͋͌ͯ̓́͐̓͒̀.̧̽̐͒̒҉̷̛̤̜̺̱̞̳̮̮̬̮͟ͅ.̵̠̖̬̗̣̺̹̝̙͎̮̱̠̌ͣͤͧ̈́͜͡.̨͐̌̀͊̔ͭ̌͒̂͆̓͛̓͐̈ͧ͜͏̵̼͕͉͕̟̘̫͖͝.̸̨̤̩̯͕̘̂̌̎ͭ͆̌̈́̒͌̚̚.̼̳̲͖͉̹̣͓̦̭͎̞͍̜̹̤͕ͦͧ̅̇̅ͤ̆͟͡͞.̨͎͙̜͎̟̮̰ͨ̌͐ͯͫͦͬ̕͠.̶̛͕̳̻̬̟̩͔͉̥͈̞̦͔̅ͥ̍ͥ̒̀̅́ͨ́̍̾̀ͨ̔͆̚͘͜͡.̵͖̰̟̙͖̗͍̬ͣͤ͒ͤ̍̅ͥ̃̀͢͝.̧̿̄́͆͑͋ͧ̾͂̎̎̎͂̃̒̔ͮ҉̵̢̭̳̥͎̺.̺̘͉̼̲̭̲̭͇̭̫̰̳̥͓̟͙̯͊ͦ͑̌͂̔̂ͭ͗̎ͥ͟͜͡.̨̝͈̭̳͓͍̳̟̘̲͍̺͉͖̒̏͒̆ͤ̄̒̀̕.̶̸̨̩̻͖̝͙̮͚̮͇̦̺͛͂̀ͮ̃ͅͅ .̶̺͓̬̙͍̠̱̟͍͉̹̻̜̪̻̩̦̾ͦ̊̆ͮ͋ͪͪ̆͊̑̆͢͜͢.̲͚͚̫̱̞͖̳̫̬͍̮͔̥̱̠͙̫͛̿̆̾ͬ̕͢͞.̵̢̨̹̟̪̖̱̖͓̖̝̊̑̈̏̇̒͊̂̎ͩ͌͋͞͠.̛͚̪̻̥̦̤͎͕͚͐ͦ͑ͫ͊ͩ͛̂ͭ̉ͤ̿̀̈́͑̉ͯ̽͝.̴͈̹̬̙͚͓̠̻̤̣̞̫̙̩͓͙́͐̆ͨ̋̅̓̆͒͟͞͝͠.̧͔̼̲͍̗̹̖̠̟̲̖͚̫̈ͤͥͣ͋ͬ̋́͘͘.̵̵̼̖̦̱̠͍͇̲͒͒͆͒ͅ.̢̡̅ͩͥͮ̓̓ͭ̅ͫ̾̎͗ͥ͢͠҉̤͓̥̞͔͎͖̬͕̪̟̘̦͉̻͓̳.̶̨̛̳̟̜̱̇̅̒̍ͪ͊̋̒͌͋̈́͒ͪͩͧ̚̕͜.̧̨̫̰̺͕̯͖̲̟̜̭͕̟͍̥͉̝̬ͥͭ̔.̶̸̫̞͎͖̺̞̼͓̈̃ͦ̔ͯ̈̓̐͂ͫ͊.̸̸̵̭̯̻͍̥͉̯͈̲͇̩̩̱̟̦̣͚͚̆͐̓̐̀͡ͅ.̡̌̅ͫ̃͆̃ͭ̔ͯ͑̃̿͌ͤ҉̧̢͓̪̘̙̺͎̹̻͎̠̦̲̫ͅ.̮̪͎̥̰ͮ̿̅̍̃̏̓ͫ͑̈͋̎ͧ̈͗́ͅ.̸̘̦͔̝̪̣̰̫̫̫̤̘̹̩̼̘͊ͫ͆͗̊̓͆ͣ̓̅̚͘͝͡ͅ.͛ͩ̒́́̅̑̑̈́̓̆̆ͮͫ̃͋̅͏͕̟̟̘̤̻̜̣̠͙͉̀.̶̛͑̿̆͐ͥ͋̆͑ͭ̇ͯ̒̀ͩ̿ͩͩͯ͂͡҉̞̩̣̫̱͉̳͚̝̱̩̙̦̟̥̮̲.̄ͥ͗̍̔̇̓̇̔̊ͥ̾̚͝҉̷͓͍͎̞̟.̴̴͉̭͓̟̝͙͍̪̹̿̏ͤ̿ͫ̇̆̎̇̅͊̓͜͜.̶̩͉̞̙̹̣̲̳̪̈ͥ͐ͤͤͤ̅̔̅̾͛̾̅͆̆̀̚͠͝͞.̷̞͚̤̹͍͚̤̫͚̻̯̲̻̠̤̻̘͒̂͐̎̏̌ͨͣ̍̂̿̇̑ͣ̊ͨ̈ͪ͟ͅ.ͣ̊͑̾͑̂̍҉̰̩̲͎̯̫̜̮̗̯͍͙͚͢ͅ.͗ͨ̋́ͤͮ͑̅̾҉̷̵̛̣̤̙͖͕̻̻̥̩̣̼̭͠.ͫͥ͌̾ͪͥͣ͛ͫͦ̋ͪ̚͏҉͉̼̳͚͙̰͕͎̗̦̹́.̛̈́̒́̈͆̇͊҉̺͉̰.̷̵̈̅̊ͭ̽̋͋ͦͧͧ̇̑̚҉̭͕̜͉̮͚̦̰̰͔̀͞.ͮ͐̐͊ͫ͐̓̎ͭ͒̍̅͋ͮ̊ͩͬ̚͘͏̞̝̤̞͚̭͍̲̩̹̲͍̺̗͈̣͇͇͎.̧̌̇̈ͫ͘͡҉̷̳͕̜͓͉̜̠̫̟̩̤̻͇̲͔.ͥ̀̑ͥ͊̍̽͗́҉̖̘͕͚̖̭͙̯͉̱̠̙̀͢͠.̝̞͙̭͎͈̼͎̩͓̖̩̬̰́ͯ͆̉ͪ̽̂ͫͥ͊̈́̈́ͤͦ̀́.̶̨̘̳̭̱̿ͩ̄̕.̷̢͕͍̮͈̞̜̹̼͓͉̗̖̙̪̙̉͂̐̑̉͆́̎̔̓ͪ̒̌ͨͅ.̴̸̪̤̥͖̬̬̦̖̱̲̪̞̻̗̬͊̓̏ͯ̆̋͋̿͋̽́̐̌̍͜͝ .̨͓̞̖̝̭̗̇̓̃̑̒̇ͥ̎ͮͬͤͣ̕̕.̷̯̗̮̗̞̤̯̩̓ͪ́̄ͯ̽̄͛ͧ͋ͥ̈ͤ́̋̈́́͜͞.͒ͩ̏̉̔̊ͬ͆̈̓̆̈ͬͫ̿̚̚͟͢҉̲͙̱̻̟͔.̷̨̜̫̤̖̫̞̞̩̜̗͙̦͕̈́̃̓ͣ͐̂ͨͮ̚ͅ.̬͕̣͍̱͇̜̥͇͍̤͉̖̣̃̉̋͒̄͊̈́̍͊͌ͦͪ̋̿̎ͯ͜͡.ͤ̋͐͗̂̒́ͯ̉ͬͦ҉̨̘̗͚̹̜̫̪͎̮̟̥̕͘͝.̧̢̢̢̫͙̬̬̳̟̟͕͚ͯ̃̑ͩ̆ͣͯ̃̃̀.̶̨̼͍̻̳̺̗̮̪͕͕̒͆͂̓ͭ̅̏ͫͮ̓̍ͧ͌ͩ̉͛̓̌.̷̢͈͖̩̖̙̤͚̭͚̹̞̪͉͙̭͈̆ͤ̏͗͂͊͟ͅͅ.̢̛̻̲̹̣͓̦̲̹̮̠̱͚̥ͪ͊ͣͥͭ̅ͣ̂ͥͦ̊͟ͅ.̴̨͎̺̯͉̜̞̲͑̆̑͛̇͌ͧ͐ͩͩͯ̏̎̓ͨ̕͘͡.̵̀̔͗̆͠͏̢͚̥̠̺̞̠̬̝̤̙̱̦̘̜̀.̵̋ͥͮ̈́̾͘̕҉̱̼̣̗͍͔̹̻̰̝̠̙͙ͅ.̶̧̺̪͕̝̹̗͈̱̱̺͉̱̳͚̹̘̊̀ͯ͋ͧ͂̔̋́͝.̈́ͩ̔̀̽̓̉̄ͦ̌̇҉̴̵̭̭̭̯͓̘̝.̳̞͎̻̫̼͇̣̾͊ͭͯ̔ͨ͐̆̔̇́.̂̽ͮ̓͌̍͋̑̈̅͋̔̚҉̸̼̝̝̜͖͘.̃͂ͪ̓ͪͭ͛ͫ̑̈͒̎̂ͭͨͪ͟҉͏̦͈̗̻̝̝̗.̤̬̼̥̘̺̽ͫͤ̄̊͆̓ͪ̾͝͠.̴̦̫̤̯̭̹͖͔͐̈́̎͂̀ͭ̔ͥ͂͒ͨͥ͂͘.̵̱̻̺̗̟̪͇ͤ̒̑̒ͤͤͬ̓ͦ̕̕.̸̩̲̯̦̭̏̆ͯͭ̉̄ͭ̉̀̐͆̆ͥ̋ͧͮ̚͢͟͡.̈ͤͯͮ͂̔͜͜͝҉̪̩͍̮͚̮̟͈̯̮̺̝̬̦͖.̼̠̖̻̱̗͈̟̜͔̟̺̰̦͓̮͉͗̾̑ͪ̉̍͒̃̽ͨ͆͆̾̋͟͜.̽ͨ͗͛ͮ͒̾͛͛͗͒̌ͤͮͯ̚̚҉̶̶̕҉̰̠̱͙͖̺̩̻̫͕͖̮̜ͅ.̶̫̦̯̲̖̬͙̟̤͚̖̜͍̻ͦ̂̇͋̀̌͆̈́͑͒͛̒ͦ̊ͭ͆̀͢͝͞.̴̛̰̤͚̦͖̩͖͙̠̾͛̃̀.̷̛ͦ͋̓̾͗̾ͤ͋ͯ̔ͦ̇̃̃ͤ̚҉҉͎̱̥̖̳͙̫̼̩͓̤͉̬̩̼̲̟̼.̧̳͓̻̻̦̺͓̙̙̳̺ͪͩ̌͌̇ͯ̽̆̀̎̋̔̾͞ .̶͗͒͊̉͛͑̄͑̚҉̶̣̥̗̠͓̭̩͘.̶̡͖̖̘͚̽͌͌̊̂ͣ̉̈ͩ̇͌̉ͪͅ.̴̛̟̳̰̝̱̞͈̘̥̗͕͔̙̲̉́̌̋̀͜.̶̢͖͇̟̬͑̔͆́̄ͨ͒̈́ͪͤ̈́ͪ͆̇ͥ̑͘.̵̨̢̠̝̼͓̠̟͕̖̳̫͎̩̝͓̙͎̼̔̍̀ͧ̐ͮ͑̌́͠.̴̺̖̞̣̮̭̤͉̰͙͂͐͐ͤͨ̊́.̈́͆̈̏͛ͥ̌͋͂̌ͥ̔͌̋ͤ͒̑͏̧̱̗̬͖̹͕͙͉̥̫̩͈̠͖̦̠̻ͅ.̸̛̾ͤ̀ͧ͊̊̉ͦ̄ͫͨͤ͞͏͚͕͙͇̫͕͚̟̖̻̳͇̝̤̲ͅͅ.̜͍̞̱̩̯͓̻̺͈̾͌̓̾ͦ͐̔͊͒̒̑̉͗͒ͯͪͩ̊̕͟͝.̷̛̣̣̥̥̥̿͋̈̋̊ͧ̏ͮ̎͛ͯ̓͋̔͗̕̕͝.̴̶̡̼̖̝̰͎̰̠̐ͫ̑̓̿̎̾̑̄̾ͮ̿̅ͬ̆̒̀.̵̢̝͈̼̐͊ͩ̏ͬ̍̂ͪ̉̆͂̀̓ͤ͛̀͞.͖̮͔͓̝̱̼̺̪̜͔̰̼̞͙͇̠̤̰͑ͣ̒͌̍͝͝.̶̷̨̟͔̬̲̰̱ͬ͗͌̌ͧ͆ͧͩ̿̀̚.̸̫̗̰̗̫̺͉̟̜̣̺̞̱̗̮̒ͥ̎͒ͬ̔ͫ͘͜.̉͆̃̃̉̅̓̓ͩ̀̏͗͗͐̈́͛ͦͬ̚͜͏̰͍͇͍̖̼̘̪̙̪͖̙̼̩̥̦̗̝͢͝͝ͅ.̸͉͔̙͚͉̽ͣ͊̆̇͛̈̓̕.̢̧̦͚̝̦͉͇̗̭͓̫͉ͮ̎͌̇̓ͧ̍̓̐̈́̐̒͐̉̽ͬͫ̈́̚͝͡.̨͆̅ͨ̄̑ͪ͐͒̄͑̆͆ͫͣ͏̦̹̗̻̹̣̺͈͔̞͕̲̳̖͝ͅ.̫̝̙̗̟̈ͧ̄̅̓̅̒̈́̇̀̒̏͆ͥ́͡͠.̶̡̘͔̦̘̼͙̬͕̮̹͓̣͔̖̩͚̭̻́́ͦͯ̓̍̄̍ͨͦͣ͛͗̾͒̈́̀̾́͠ͅ.̡̻̤͔̲͎̫̗͉̮̼̠̮̝͙̜̾̃͆̓́͒ͧ̾̾͡͠.̡͚̥͓̯̞̩͖͚͕̝͂̅͊̈ͥ̊͘͟.̨͗̂̓͂͑ͫ͛̃́ͨ̒҉̧̲͎̟̹̭͔͓̻̦͇̝̣̻ͅ.̏̔̋͋̈҉̘̤͎̙̲̹̪̦̙͈͢.̢ͫ̐̌ͣ̈̊ͣ̑̓͊̓́̒̐ͤ̍̈́̇̓҉͍̭̱̦.͆̿ͧ̓̇ͬ͌̾͐͏̶̸̪̖̮̗̫̦̟͉͚̥͙̭̯̥̮̱̰.̇͛̑̂͋ͣ͊͋ͬ̈́̂̾͑̋ͥ̿̑ͬ̀͝҉̢̮̣̥̠̭͕͙̗̹̖̜̘̦̤̥͉̹̞͢.̷̦̲̰͇̦͓̬̦̩̫͂͆̇̒ͤ͐͒̀͗͐͌́͝͝͞ͅ.̨̛̐̅̎́͐̏̍ͮ̏́̂̒̉͗̚͟҉̛̥̗̙̩͉͇̰.̷̶̞̯̮̲̓͌̅ͥ̃̈́ͭͮ̔ͬ̾̒̂ͥ̚͟.̸͎̺͖̭̭̩͇͎͎͎̟̼͔͙̫͍͗̐ͯ͆̀̍̄̃̋.̸̷̵̹̫̫̗̲͍̭͑͐ͤ̎̆ͩ̂͛ͨ̄̏ͭ͒̑̂͊͒ͯ̀͡.̸̡͇̭̭͍͕͑ͧͯ̉̓͌̿ͨ̉ͣͦ́́.̨̮̗̮͙ͥ̑͗ͯ̆̽͑ͪ̚.̴̸̠̬̪̼̱̩͇̲͒͋͛͐ͪ̉ͫ̊̂ͨ͞ͅ.̴̷̢͔̯̜͈̭̙̭̜͊̅̋̑͛̈͗ͦ̉͂̉ͬ.̷̡̮̖̗̰̜̘̠̥͇͍̫͙̙̗̝̖̌ͣͩ͝.̡̛̲̠̭̩̦̤̐̽͑̿͊̅̓ͭ́ͫ̔̈́̚͜.̟̥̺̞͉̩̇ͭ́͜͡.̷̛̛͕͙͔̮̦̰̻͈͉̣̳̩̹̅̂̓̋͆͗̒̒͛̆͡ͅ.̢̹̱̼̪͖̟͙̜̪̺̲͇͛͂̌ͤ͝.̴͂̄̍̍ͯ͑͗͆ͥͪͭͣͩ̊̇͗̚̕͏͖̝̟͕̲̲̖̩̟͓͍̤̠ͅ.̑̓̈́̓̓̍̂ͫͧͣ͟͞͏͡͏̩̞̻̲̫̯̭̘̤͓̻͉̙̼.̵̮͉̼͉̣̜̭̱̲̙̖̰͇̠͈̙̑͌̓̄ͥͣ̋͊͑͒̊͡͝͞.̫̲͚̺͇̠̺̹͇̜̓̾̓̉̔̐̌̀ͭ̚͟͡.̶͕̻͚̟̠̥͙̣̤͙̦ͦ̏ͫ̓̈̌̓̑̋ͧ̈̅̇̒ͨ͘͟.̧̧̦̫̠̰̮̰̜̭͙̲̯͔̫̩̖ͪ̓͂͊́.̡̠̗̯͎̻͈̱͙̝͚̲̻͊̑̓̇̏͌͒̿̂̍̈́ͦͫ̾̔̓̒̽ .̷̻͇͕̹̣̺̼̦̹̙̰͚̖͚̽͂̒̀̂́ͬ͒ͬ̎͐̉̏̔͗̀̕͞ͅ.̧͕̥͖̦̫͔̜̪̱͈̭̻̰͔̺̤̜ͤ̓̐͛͆ͫ͋̋͜ͅ.̨̮͙̭͚̫̯͚̲̠̯̞̹͈̣̪̪̪̃̔ͤ̽̓̌̾̀́ͅ.̹̠̼̺̥̔̎̅͐̒̽ͩ̌ͨ̏͂̍ͧ̀͛ͧ͢͠.ͯͬͦ͆̉ͮ̿̂̍͋̂͏̬̼̰̖͚͚͇͓͎̦͜͢.̴̹̖̖͈͙̭̙̼̺ͣ̇ͣ̄ͫͯͧ̆̌͢.̶́̈́̏ͪ͆ͯ̃͑͋̂ͪͤ̎̈̆̽͞҉̶̳̤͈̙̬̳ͅ.͎̬̫̣͎͇̩̰̈̃̑̐ͬ̄͞͞.̴̬͙̼̰̋ͯ̒ͩ̆̍̔̓ͥ̏̌̈̏̔̎̒́͂͢ͅ.̴̧͙͇̻̖̀͌̃̀͛̌ͭ̿ͭ̔͋̉ͪ͂͛̂̆̀̕͠.̵̑ͣ̋ͮͣ̎ͯ̋̾̀ͩͨͩ͜͢͝͏̯͎̪̟̺.̵̨͕̥̩͓̦͓̪̬̦̼̫̑ͭ̏ͯ͆͆̂̿̒̈ͯ͜͞.ͦ̄̅ͤ̐̌̈́̉ͬ͘͏̖̪̰̖̘̳̠̲̻͙̖̥̜̥͚͜͝͞.̜͚̺̬̩̘̺̝̝̞̗̱̖͓͔̤̯ͥ͊͒ͣ͊ͫ̂͌̔ͪ̽̎͒̈̏͗̔̍̀̚͞.̴̶̸̭͉̬͚̱̳͖̾̔̀͆̀ͧ̋̚.̨̺̳̭̞̖̲͓͙͓̳͙̯͍͓̘͈̖̔ͨ̎̋ͤ̽̄͆ͦ̿̕͢͞͡.̂̂̏ͣ͗̈ͤ͗̎̅̊̔̂̂͒ͤ̚͢҉̡̛͚̻̦͈̺̞͓͡.̴̨̞͇̹̭͖̯̗͈̥͍̽ͮ̒́̒̒ͫ̄̂̈ͦ͛̽̃͐ͮ̓̒́.̡̘̳̙͍͈͔̹͎͎̤̘̣̫̻̫̖̜̇ͭ̍̽́͊̍͋ͯͯ̈̚͜͟͝ͅ.̷̨̢̩̭̯͚̰̩̺̹̝̜̟ͨ̾̅͆̽͐ͩ̄̍͆̌̑̂̾̂͊͜͠.̧͔̮͉̻͐ͬ̄͛ͩ̊̿ͯ͟͞.͆ͮ̄ͪ̋̽̀͐̃̿ͪͥ͗ͯ̉͐҉̵͏̢͍̮̲̜͖͙̣͖̞͎̹̺͖ͅͅ.̶͍̤̰̬̱͈̳͓̙̯̩̥̻̙͎͍͈͌͑̅̽́ͅ.̶̪̺̳̗̦͎̮̞̹̇͗̓̾͆̇̅̈́̃̚̚͡.̎ͧͣ͂͑̅͏̡̤͔͕͕̜̟͈̪̮̪̀͡.̙͉̳̮̪̦̞̰͚̓ͦ̓̀̀̚̚̚͜͢͡ͅ.̶̴̨͔̘̪͔̥̖̱̟̟̞͕̟̩̰͉̩̪̟ͤͯ̂͂́̇ͬͧ͊͠͡.̴̴̫͉̤̫̪̭̼̘̟̦͈ͨ̀́̔ͫ̒̀̐͆ͮͨ.̧̜͖̥̘̬̘̤̥͎̞͖͓̙̬̅͒̎ͬ̐̓̂̚̕.̡̡ͥͯ̈́̈̎͟҉̙͚̳̯̤̞̤.ͯ͂ͪ̈́͌̍̾̔̔̽̓ͦ̾ͣ̋̓҉͢҉̳͎̫̥̙͓̥̠̘̦͔̰̬ͅ.̸̵̲͓͕̪̉ͨ̾ͯ̌̃ͦͩ́ͦ͢͡͡ͅ.ͮ͊ͪ̅̓̚͏̴̧̱̼̤̥̫͔̹̟̬̫̳̟̻̩̩͔́ͅ.́ͨ̍̏ͨ҉̗͇̫̳͙̗̥̻̦̙͚̘̹̀̕͟ͅ.̶̧̟̯̯͈͖̦̼͚̹͕̠͓̯̞̝͕̾ͦ̃̈̈́ͧͣ̓̑̐ͩ̃ͬ̿ͪͨ͒̀̕͢.̵͚͚͚̤̮̝̥̫̻̖̻̪͔ͮͬͤ̊̋͌̃̐̀̌ͤ̃̄͆̽͊̚͜.̴̢͚̘̖̘̤͉͓͚͓͓͖̩̞̻̭̟͒̐̍̓̒͒͒͌̽̅ͯ̆ͥ̄̽̀͜.̶͍̠̘̤͈̞͊́̇ͣͤ͞.̢̨̭͕͉̮̜͇͈̟̼̣͙ͯ̄̆̓ͤͮͪ̀̈̈́̓̈̈́̽̋͞.̵̴̶̡͇̥͎̩̇̊̓̑͗͊̒̅ͧͯͨ́ͨͭ̀ͅ.̸̡̟̜̫̻͉͇͖̳̝͇͓̗̰̿̄ͥ͂̇͌̉̄̈͗́̈́̕͘͜.ͦ̽̊̒̆̆͊̍͐̀ͪ̏̌ͮ͐͊͏͏̞̥̠̳̼̬͍̼̩̮̯̹͖͍̗̦͙̮.̶̵̡̜̤͈̱͕̖̖͈̤͈̥͓̙̮ͣ̏ͬͤ̓̾̇͊̓͌ͬ͒̿̔̇ͬ͌͘͢ͅ .ͩ̄̆ͣͭ̉̓ͫͩͦ̈́̑ͨ̂̂̔̓̚҉̵̛̖͍̯̼̯͇͍̙̻͎͙̥̲͎̘̹̫ͅ.̰̘̯̯̬͓̩̤̀̀̐̀̓ͨ̈́̀̕̕.̧̲͇̜̩͆͛ͤͥ̐̑̐̌͂̄̍̋̊ͯ̇̽͒͟.̨̛̦̺̣̃̑̎ͥ̈́̋̌̓͐̒ͥ͊̓ͤͯ͟͢ͅ.̵͕̠͓͍̲̰̀͛̉̆̏͗͆̈ͬͫͧ̿̑́́̚͜.̷̛̦̘̮͓͖͙̱̥̦̜̼͔̹͓̭̬̾̑̀ͯ̓̒̉ͨ̊́̒ͥͤͬ̾̔͗ͧ̀ͅ.̏̿̾̽ͩ̾̈҉̨̹͈̣̰̲͍͎͚̙͚̘ͅ.̵̷̡͇͉̹̜̘̬̪̞̯̯͓̿͊̊̈́͂̔̽̅͆̑̄ͨͭ̀̌͛ͨ̚.̙͙̠͉̖͈̹̱͑̆̓͆̔͘.̠̬̦̫͈̩͙̬̋̄̄ͪ́.̸̫̪͎̦͉̣̱͕̭̲͙͓ͨ̇̈̈́̉̄͆̍̊̄̉͢͡.̨̢̼̦̪̥̦̋̑͌ͫ̐̌̂̾ͫ.̶͙̤̗̺̫͌ͨ̽̿ͫ͒̓̉͋̊̓̓̅̐ͪ͗͊̾͢.̺͓͙̘̘͌ͧ̔ͤ̊͆ͤͫ̊ͭͯ̋ͧͬ̓̀͢.̴̡̟̤͍̝̪͍̗̓̎̓̓ͭ̃ͪ̍͠͡ͅ.̸̢͎̟̯̰͕̥͉̳̗͍́̑̆̏̈́͘͟ͅ.̢̜̯̠̙̹͉̰̦̞̲̳͇̝͕̣̳̤ͯͩ̿̒̌̇̆̃ͫ̏̓ͭ̍ͣ͋̕͡.̷̲͉͔͙̻̦̣̪̞̩̺̣͓͎̤̬̖̈́̿̋̂͋ͨͭ͋̃ͦ̉ͬ̈̐ͮ͊ͬͧͦ.̵̝͔̗̝̰̫̠̞̟͔̺͈̝͓͕̠̘ͯ͗̈̉ͬ͟.̸̷̢͕͍̦̹̭̪̀̔̏ͪ͆̃ͤ̾ͪ͋ͭ͌̅̀̚͟͠.̴͆̐̈́͆ͤ͐͒̓̏̑̚̚̕͏͙̮͉̤̼̼̭͈̞͔͇̝̗̹̩̜͢͝.̷̩̙̖͎͕̳̠̫͈̱͛̏ͭ̈ͭ́͂͋ͮͯ̾̇͛́́́̚͞͞.̞͓̠̖͒̅̈́̆̋̏̉́̕.̵̴̢͎̺̜̬̳̮̲͋̏ͪ̆ͣͭ͌̈́̋͒ͅ.̧̛̫̜̬̙̲̈̄̉̽̀ͬ͑.̷̧͓̫̣͕̹̝̻̬̦̼̫̤̝͈͔̩͒ͮ̎̽̒͋̉̀͝͞.̰̣̝̲ͮ̋ͬͭ̅ͤͮ͐ͮͦ̅̾͂͋ͪ͂̀͡͠.̄̍͛ͤ҉̧̨͕̣̫̠̯͖̩̺̩̙̻̞̰̻͢͠.̷̶̵̩͉̖̞ͤͫͪͤ̇́̚.ͦ̂̆ͤ̈̌̿̂̅̐̀̄͢͠҉̥̳͕̭̫̤͍͖͔̖̹̝͈͔͈ͅ.̶̮̼̪̤͖̼̝̪̮̩̤̮̝̝̱̗̜ͧ̆ͪ̐ͣͤ̚͞.̡̢̜̯̟̜̠͕̪̬͍̂̽ͮ̊̅ͫͧ̏̀͌̑ͨ̄ͣ̍̌͜ͅ.̸̝̼̯̣̩͈̠͈̻͎̦̹̊̌̐ͫͤ͊͑ͭ̐̅̊ͬͣ̅́̀̚͡.ͦ͋ͮ̋̔̋̐ͮ̃ͭ̈̓͏̧̨̢͎̬̬̰͍̤͍͎.̴̨͕̲̲̠̰͚̥̲̠͓̭̯̱͈͒̎̒͌̋ͮͫ͐ͪͨ́̊͒̒̈.̴̾̒̎ͬ͗̿ͪ҉̮̦̗͙̻̰̗͖̤̲̼͕̼̫̪͘.̸̴̧̨̪̜͕͎̟̱̠̪̤͇͙͇͉͔̗͓ͨ̐̓̈́͑͐ͣ̽ͩ̀̆̀̂̊͘.̰͕̖͎̞̘̻̭̺̜̱̭͙̰ͫ̾̇ͥ́́̚.̷̡̇ͣͮ̿̋̅҉̺̺͉̝̰̰̗̜͇̼̠̝̺̥̟̺ͅ.̸̨̡̣̹̫͚̼̪̥̭͎̭̝ͭͬ̃̉ͩ̾̃̾͑ͩͤ̍̂̚͞͞.̳͉̞͕͕̖̹̝̠̯̟͕̻͙͈͕̹͌̆̉͂̀͗̈ͦ̀̒͆̉͐͂̿͛͝͠.̡̬̯̱̏̓ͮͣ̈̊̃ͬ̒ͩ́̓̈͛̔͂̓.̛̯̗̪͔̩̼͍́̆̏́̄̾̅́̍̀͘.̷͓̬̙̝̜͎̞̲̟̞̺͇̖͎̰̮̪͙̈́̿͂ͮ̑̊̈͗̓̎̒͠.̷̇̏̑͊ͬ͌̉̆ͨ̅ͦ͐ͣͨ̾̚҉͈̪̗̥̭.̧̦͎͍̳̺͔̤̰̞̌͆́̓̽ͣͧ̓̿ͥͪ̆ͦ̆̀͘͢͡ .͔̼̺̩͕̣̰̪̮͔͍̙͗́ͧ͊̊͌̋̐̉̐͑ͩͦ͡.̼̺̺̬͙̗͓̞̰̖͙̒ͣ͋̐̿ͭͩͧ̔͢͞͠ͅ.̖͍̻͚͉̙̦͚̥̯͇̻͓̣̋ͥ̓̒̄̐́̄ͣ̕.̶̷̸̤̼̜̦̥̣̤̳͔͎̝̽̑͋́͠ͅ.̡͚̘͍̯̻̫̮̬͓̯͖̻͔̻͛ͤͦ͛̍͗̆̊ͨ͊̄ͥ̆ͯ̂͘͟͢͟ͅͅͅ.ͮ͆̆̔̈̈́ͤͦ̓̏̔̔̅̚͞͏͚̼̳͙͕͉͍͍̞̯͙̫̩̺͉̯͚͝ͅ.̴̨̨̨̮͔̝̫̼̟͔̜͉̟͍͗̍̃̈͌ͭ̆̆ͬͭ̀̒̑ͭ̚͘.̪̤̰̱̩ͯ͗ͫͤͫ̌̊͊͋ͬ̌ͣ̑ͯ̆ͫ̂ͬ͜͢͡.̶̍ͫ̉͆̔ͩͯ̊̑ͬ̈́ͬͨ̔̑ͥͧ̚҉̵̤̺͙͉͖͓̜̞̹̥̩̝͎̟.̷̵̺͙̮̬͓̣̝̮̟͈̘̤̱͖̯̪͒ͩ̒ͪ̒̅ͤͭͯͤ̈́ͦ̈͗̊͂ͪͫ͞ͅ.̩͙̮̦̞̪͇̳̼̠̿̉ͦ̒̀̒ͧͦ̒ͩͧͦ̕͟͝͝ͅͅ.̨̟̙̻̗̳̖̘̖͓̼̻̝̝̺̈́̔̽̈́ͫ̆͌̓̾̄́̚͜͝͝ͅ.̈́̇̍͒̾̍̅̇̅ͮ̓̈́̃̒ͧ҉̷͉̫̝̼͓̫͖̺̤̤̮͜͡͡.̵̢̠͈̭̣̰̖͍͔͕̼̲̯̲̻̱͒̈́̎̀ͫ.̡̛͖͎̤̩̠̝͚̽ͥ͌ͦ͊̂̑́.̷̸̢̘̲̩͎͇̯̃̌ͩͧ̅͒ͥ͌͛̅̽̇ͯ̚͘͠.̶̷̛̱͓͚̝̭̠͇͎͉̖̆̃̋͛̋ͯͥ͐ͩ̀̌̈́̈ͣ̅̽̀.̄̓̾͂̾̈́̈́̍͋́̐̒͞͏̘̜̮̞̱̯̠͓̘̠͕͓͚̭̼.̧̢͖̭͕͔͉̝̬͇̇͐ͫͤ̇̊͋̔͐͋̃ͥ̄̄̔̓̾͆̀͜.̵̡͈̭̪͙̯̪̯̟͍̮͎̲̦͓̝̥̼ͤ̉͋͐́̏̋̃̃̂̇̂ͩ͑̀͟͡.ͬ̃̓̒ͯͯ͑͋̌̽ͧ͐̏ͥ́͛̀̍҉̨̯̠̳̀ͅ.̸̮̹̱͕͔̯͖̣̘̹͕̠̓̈́̇̾́̌̈̋͘͢͞͠ͅ.̴̡͓̱̝̦̦̤̳̰̱͎͚͉͚͉̓̋̄͗͛̃̄ͭ͠.̸̸̨͙̤̟̻̱̺̙͈͛͑ͪͤ̏̈́̆̉͐ͧ̌̊́.̞̥̺̠̗̪̦͇̭͍̹̫̜͈̙̺̩̗͐̇͐̓̍̿̂͂ͩ̎̀͠.̩̠͙̠̜̠̳̰͇̮̱̜̳ͣͯͨ̉ͧ̀͒͒͆͒̿͛̋̃́́͢͜.̴̡̡͍̺͉͔͔̣͎̱̼̜͕̗̻̿͊̔̾̒ͤ̒̕.̸̳̯̩͔̮͉̝̆̋̄̍.̴̢̛͉̭̲̤̩̲̜͇͇̟͇̈͑̊̀̎͠.̢̨̛̤̯͓̟̺ͫ̓ͯ̌̔̓͘͠ͅ.̵̷̜͖͈̮̜͈͚͙̤̠̟̜̪̫̩̜̘͚̦̀̐ͨ͟͞.̧̢̘͓͍̳̻̰͍̳̜͇̖̼̺̯̟͉̺͐̏̓ͫ̃̿̾ͤ̽̋͢.̬̼͉̩̣̖͉ͧ̏͆͊ͥͭ͊̿͑ͤ̒́͆̐̐͢͢͠.̸̴̡͙͔͇̥̻̪̞͍̫̪͔͇͚̝̋̔ͦ͆̉̀͢.̵̴̸̨̰͖̯͎̟̭͕͉̳̼̱̞̿͆̐̿͟.̢͚͇̣̬̻̠̣̮͐͑̄ͥͨͫ͌̑̓̉͂̎͢.̧̧̭̮̪̗̄̍͋͗ͧ͑̈́̃͒̍̎͋ͣͤ̈́̓ͩͨ͟.̨̥͈͖̮̰͉̘̦̝͔̹̤̲͚͛ͧ̆̈̔͊͛͆̀̕͜.̧̣̰͈̻̦̣͌͐ͮ̍ͥ̊̓ͨ̄̆͢.̴̵̰̯̼̩̪̭̥͎̩̋̑̌̅̔̔̏̉ͧ͗̀͞.̢͍͉͖̪̥͕̜ͮͩ̏̐͐͐͆̈́͗͑͗̇̆̓̈͝ͅ.̸ͬ̎ͯ̽̿̎ͯ̉́̄̓̿͌ͦ̿ͪ͏̥͙̺̹̻̤.̸͐̒̾̅̌͏̼̲͙͍͕̮̹͞.̷͙̥͔̥͈̠͉͓̪̗̼̦̭̑ͨͩ͆͢͡͡.̴̧ͭ̑̽ͨ̔ͩ̅́̊͂ͧͥ̓̚͝҉̦̳̲͍͚̟ͅ.̨̨̰͇̖̹͉̝͙̤ͧ͒͊ͯͪͯͮ̅͑͊̈́̂ͬ̇́̚͝.̵̶̨ͬ͊ͩͭ́̏̓͜҉͓̲̭̭̱͇͇̠̬.̢̛̣̣͍̙̺͇̙̮̭̦̻͔̖̯̖̉͌̉̽̏́̿͑̍̓̅̀͘͟ͅ.̤͙̖̬̤͚̦̋̒͌̈́̅͒̉ͧ̌ͫ̈́̀̔ͪ̽́̚͜.̷̵̧̡̛͇͇̟̳͙̗̳̣̟͇͚̪̗͔͆ͥ̀̒̌͗̅̓ͭͥ̿͒̿̓ͦ͊̅.̵̛̖̗̜͆̀ͩ͛͛̈͆̇̆́͜͞.̵̻͔̗̺͈͇̯̜̳̫̑̊̎̅̍͗͛ͩ͒̇̏̄̍̊ͤ͌͂ͪ̾.̷͔̫̯̫̪͓̤ͥ̂͐̈́͗̌͗̄ͥͣͮ̇̓̊͊̅ͩ̐̊͡ .̶̲̱̦͎̲̬̝̦̦͖̱̰͉̪̈̐̓͗́̚͢͢͠.̌ͦ͂ͣ̇ͭ͆͑͐̋ͤͥ̃̑̆̌͠͏̹̫̣̣͍̜̭̹̗͚͓̼̖̯.͒̓̆ͪ͛September 15, 2014 at 12:15 AM

    dah lama pun amek, memag betul apa yang ditulis.

    ReplyDelete