Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, May 5, 2014

terima kasih nuffnang


Assalamualaikum

Selamat pagi. Hai gadis-gadis comel yang kebetulan terbukak blog ini. Dan holla kepada jejaka-jejaka hemsem yang tak sengaja terbaca tentang blog yang tak berapa nak best ini. Huhu. Ayat sangat merendah diri kan? Ye la. Tak baik kalau mendabik dada. Riak bagaikan merak. Wah. Tetibe je merak yang dipersalahkan. Padahal merak tak tahu apa-apa pun. Merak tak ada blog. Merak jugak tak pernah tahu apa itu blog.  Jadi mana mungkin beliau harus dipersalahkan. Merak dah la comel. Muka cute dan tak bersalah. Oleh itu tak baik kalau aku babitkan beliau dalam hal ehwal dunia yang fana ni.

Kita masuk ke topik utama. Nuffnang.

Aku sebenarnya nak ucapan terima kasih kepada nuffnang sebab sudi bagi duit sekupang dua kat aku. Bukan senang nak dapat duit melalui blog macam aku ni. Lainlah kalau blog aku selalu dapat hits yang banyak. Lainlah kalau blog aku ni ramai peminat. Lainlah kalau blog aku ni popular malah glamer. Lainlah kalau blog aku ni selalu buat cerita menarik untuk korang hadam.


Terima kasih diatas rezeki ini. Huhu.




2 comments :

  1. Perghh! Kalo dh diblankkan kompom ribu riban, mrendah diri gitu xnk riak dn bongkak.. tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tak ada la sampai ribu2. kupang2 je.

      Delete