Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, June 2, 2012

super hero apakah yang anda ingin boss anda jadi?


Assalamualaikum

Selamat malam yang sepi. Bestnya kalau ada hero yang sudi menemani. Cewah.

Hero. Ok. Kalau la aku diberi peluang super hero apakah yang aku nak boss aku jadi, dengan bangganya aku nak boss aku jadi superman.

Kenapa superman?


Sebab bila ada orang mintak tolong superman dengan tak sempat nak berlengah-lengah akan terus melakukan misi menyelamat kan? Boss aku akan selalu tak ada kat opis sebab busy nak selamatkan orang, so kami la akan jadi super hero kat opis pulak. Haha.

Love you boss. Muah! 




2 comments :

  1. hai..mk syahir here

    err..macam sibling pulak =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. jejak kasih. welcome home bro. ^^

      Delete