Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, August 7, 2014

terima kasih nuffnang dan MayFair Body Line


Assalamualaikum

Selamat petang. Lepas balik kerja kena memasak. Lepas memasak kena makan. Lepas makan mata mengantuk. Lepas mengantuk kena tidur. Lepas tidur pergi kerja. Lepas pergi kerja balik memasak. Lepas memasak kena makan. Itulah rutin harian umat manusia umumnya. Makan kerja tidur. Kerja tidur makan. Tidur kerja makan. Tapi kalau tak jaga badan nanti korang akan jadi sangat montel dan gebu tanpa arah tuju. Huhu. Benda ini sangat ditakuti oleh perempuan terutamanya.


Aku nak ucapkan terima kasih kepada Nuffnang dan MayFair Body Line sebab sudi menaja blog ini. Untuk korang yang dah overdose makan dan badan pun mengalami kadar pembiakan lemak yang menjadi-jadi apa kata korang try pergi ke slimming centre ni. Ye la kan, nak excersice tak ada masa. Kadang-kadang tempoh nak kurus tu terlalu lama. Consultant pun tak ada. So dengan adanya MayFair Body Line ni diharap impian korang nak slim melim tercapai.

Korang bukan saja jadi lebih cantik, tahap kekonfidenan korang pun akan naik dengan tinggi. Lagi pun kurus ni untuk kesihatan korang jugak. Sayangilah diri sendiri. Sayangi orang yang korang cintai.




2 comments :

  1. setuju!!
    nk  naik  7  kilo  sekelip  mata  tp  nk  turun  7  kilo  brkelip-kelip  mata  tengok  bil  yg  nk  kena  bayar  kat  pusat  kcantikan  wajah  dan  badan  slim  n  trimming  center.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. jaga makan. bersenam dengan gigih. ^^

      Delete