Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, February 19, 2012

siapa nak sewa rumah kat kampung jambu taiping : update : maaf ditutup


Assalamualaikum

Aku nak buat iklan. Walaupun aku tahu blog aku ni tak ada orang nak menjenguk apatah lagi nak menjengah, tapi aku nak bubuh jugak iklan. Mana la tahu kot-kot ada yang terlekat. Kan? Kan?

siapa-siapa atau mana-mana gadis, perempuan atau wanita yang nak sewa rumah boleh contact diri ini. rumah aku ada 1 bilik kosong. So aku nak cari housemate lagi 1 orang lah. Rumah tu kat kampung jambu, taiping.

Nama je kampung jambu, tapi bukan kampung pun. Area ni adalah area yang paling terdekat sekali dengan bandar Taiping. Aku pergi kerja naik kereta lebih kurang 3 minit je dah sampai. Tu pun kalau aku bawak dengan kadar pecutan yang tinggi, laju laju dan laju dan terus langgar lampu isyarat. 





11 comments :

  1. ada jer yg jengok.jan rsau.ce iklankn kat tv3.>,<

    ReplyDelete
    Replies
    1. masuk bersamamu boleh kot ;p

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Assalammualaikum,cik mardiana saya nak tye de lagi x kekosongan bilik tu..??

    ReplyDelete
  3. saya pun ada bilik gak.sapa nk sewa call.0125305292.umah kt area tamam pekalan setia.perempuan shja...su

    ReplyDelete
  4. salam, cik nana ya. tumpang iklan jap.bilik untuk dsewa perempuan sahaja.umah area taman pekalansetia dekat sungai mas.umah ada 4 bilik.borinng dok sorang22..umah cantik n bersih puas hati .tido pun lena...sape ber minat call su 0125303292...

    ReplyDelete
  5. Salam cik..ada tak area umah awak @ mana2 rumah kosong (xberantu) tuk di sewa...tolong bgtau..utk laki 4 org.0133503282...tq cik

    ReplyDelete
  6. Ad lg x bilik kosong ni

    ReplyDelete
  7. Cik ada x rumah yg nk disewakan

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Cik Mardiana. Bilik kosong rumah kg jambu available lg ke?

    ReplyDelete