Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, February 17, 2012

lelaki akan nampak kool bila peluk baby


Assalamualaikum

Selamat malam yang dah malam

As we know girls memang sepisis manusia yang suka kepada sesuatu yang lembut. Lembut macam sutera? Bukan. Lembut macam lelaki lembut? Heh. Lagi bukan. I mean lelaki yang berhati lembut. Bila  mana-mana  gadis tengok lelaki ni ada rasa perikemanusiaan especially sifat kebapaan nescaya akan cairlah hati mereka dan sekaligus akan jadi rebutan buat bakal ibu-ibu mertua.


Boys kalau tak percaya korang boleh cuba try test. Korang pergi ambik anak sedara, anak kawan or anak siapa-siapa, lepas tu cuba korang main cak-cak atau layan baby tu macam baby korang. Yang penting korang kena buat depan awek-awek yang ada. Muahaha. Barulah berkesan kalau sasaran ada. Ye tak?

Port paling strategic aku sarankan korang pergi mana-mana taman permainan. Bawak baby tu jalan-jalan. Mesti akan ada para gadis yang tak keruan hatinya. Nak nak pulak kalau korang dukung or korang jalan sambil pegang tangan baby tu.  Nampak macam “oh! Sweetnya. Bertuahnya la hai mama baby tu”. Serius. Jiwa perempuan boleh cair weh. Tak percaya tanya aku. eheh!

there is nothing important in life more than this. 

ini benar-benar kejadian. tak tipu. kalau korang nak try apasalahnya. alang-alang boleh belajar pegang baby ye tak?


2 comments :

  1. btul ker? tp btul lah.x smstny pompuan jer.asany ade gak laki tgok laki pgng baby sjuk jer hati dorg tgok."bgus bapak budak ni" "anak dia kot".asanya stetmen yg kuar mcm tu la.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lelaki pun boleh cair jugak ya. haha

      Delete