Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 1, 2012

setia tak bertempat


Assalamualaikum

Aku nak bubuh satu ayat yang bagi aku agak jiwang. Aku sebenarnya tak jiwang tau. Aku bukan jenis yang berbunga-bunga walaupun entri aku ni banyak jugak cerita pasal orang yang sedang berbunga hatinya.

Ayat ni aku tujukan kepada korang yang kadang-kadang setia tak bertempat. Kalau korang setia secara “kadang-kadang” tak apa lagi, tapi kalau setia walaupun kesetiaan korang tu tak dihargai lebih baik korang cari lain je. Tak pun korang pasang spare part and then bila korang tak tahu nak pilih yang mana satu, korang buat je macam mana yang abang ensem Johnny Deep dah ajar hari tu. Haha.  


“adalah tidak layak untuk korang mengungkapkan KESETIAAN andai kata padanya tiada KEIKHLASAN




Aku tak jiwang ya. Aku tak jiwang.


p/s: Ayat ni tak ada kena mengena dengan aku. hah. 



No comments :

Post a Comment