Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, January 1, 2012

mencari pewaris kecomelan


[tajuk boleh buat orang nak muntah]
Assalamualaikum

Dah masuk tahun baru. Tahun baru yang sentiasa orang ingat. Tapi tahun baru yang lagi satu ni orang jarang nak ingat. Orang ingat pun sebab ingat nak cuti. Kalau tahun baru tu tak ada cuti jangan haruslah orang nak ingat.

Ok guys. Asal tahun baru je mesti korang akan buat azam kan. Berkobar-kobar semangat buat wishlist. And for sure azam yang selalu sangat dibuat orang adalah nak kawen. Ya. Aku pun tak terkecuali. Tipulah kalau aku cakap tak mahu kawen. Kalau aku tak kawen siapa pulak yang nak mewarisi kecomelan aku nanti kan. Itu dah dikira sebagai salah satu bentuk kerugian tu. Hahahak. Tui!!



budak kecik ni lawan aku nampak


1 comment :

  1. heheh...nti kite cari sesame ek pewaris kecomelan tu..hehehe :)

    ReplyDelete