Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, July 13, 2016

tiga belas julai 2016


Assalamualaikum

Tahun ni tahun yang menunjukkan prestasi aku dalam dunia penulisan yang sangat teruk. Idea nak menaip dah tak berapa ada. Bila nak taip je mood jadi serius. Tak mampu nak melawak macam dulu. Tak mampu nak buat hati sendiri gelak ketawa. Mungkin sebab factor usia? Eh.

Betul orang cakap kalau nak buat blog ni korang kena ada minat. Kalau tak minat tapi nak buat jugak blog alamatnya ke lautlah blog korang tu nanti. Bila korang ada minat maka feel nak buat entri akan datang dengan sendirinya. Factor masa pun sama jugak. Nak nak pulak bila korang dah beranak pinak. Kadang tak sempat nak update apa-apa entri even korang sebenarnya ada banyak idea nak bubuh dalam blog tu.


Okei lah. Tak mahu membebel.
Dah la lama tak update blog.
Lepas tu nak membebel dah kenapa. Huhu.
Bila nak update rasa macam malu-malu pulak. Heh. 




2 comments :

  1. jangan jadikan anak sebagai alasan... tak baik... dia tak tahu apa pun...

    ReplyDelete