Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, July 3, 2013

rumah sewa kampung jambu taiping : maaf : ditutup


Assalamualaikum

Housemate aku dah dapat baby dan ambik keputusan nak pindah dan berulang dari ipoh ke taiping demi baby yang tercinta. Sudahnya aku jenuh nak mencari teman pengganti. Oleh itu aku dengan rendah hati nak buat iklan. Aku nak cari housemate.

Perempuan.
Masuk bulan julai dan ke atas 2013

Lokasi : kampong jambu, taiping. Kawasan perumahan yang paling hot. Hot sebab kawasan ni kawasan yang paling terdekat sangatlah dengan bandar. Ini bukan kampung. Tapi perumahan. Rumah yang aku duduk ni ada 1 bilik kosong. Jadi aku nak cari housemate. Lantak koranglah nak sumbat banyak mana pun manusia dalam bilik tu. Itu terpulang kepada korang. Hoho.

Rumah ni ada tv. Ada peti sejuk. Ada dapur boleh main pondok2. Ada kerusi untuk diduduk. Ya. Nama pun kerusi haruslah untuk diduduk. Dan kelengkapan rumah yang lain.

*update : rumah dah ada orang sewa* maaf.




1 comment :

  1. salam .
    ada lagi kekosongan ?
    brapa orang boleh ni ?
    sya ad beberapa orang kawan perempuan nk cari rumah sewa .

    ReplyDelete